AĞUSTOS SICAKLARINDA HAVUZ KEYFİ

 

 

AĞUSTOS SICAKLARINDA HAVUZ KEYFİ

 

Çankaya Belediyesinin Yıldız ve Çiğdem bölgelerinde hizmete açtığı yüzme havuzları ilçe sakinlerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Türkiye’nin en büyük ilçelerinden birisi olan Çankaya’da vatandaşlar pandemi sürecinin stresini Erdal İnönü Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ile Mustafa Kemal Atatürk Spor Merkezinde yer alan yüzme havuzunda atıyorlar.

 

PAZARTESİ HARİÇ HER GÜN AÇIK

Çankayalıların sağlıklı yaşam ve hoşça vakit geçirmeleri için yoğun ilgi gösterdiği yüzme havuzları pandemi sürecinin başladığı 2020 yılı Mart ayından bu yana kapalıydı. Normalleşme sürecinin başlamasıyla 10 Ağustos’ta kapılarını açan yüzme havuzları Pazartesi günü hariç haftanın her günü sabah 08:00 ila 21:00 saatleri arası hizmet veriyor. Pazar günü saat 20:00’e kadar açık olan yüzme havuzu bir saatlik seans aralığında düzenli olarak dezenfekte ediliyor.

 

BİRÇOK ABONELİK HİZMETİ VAR

Normalleşme sürecine rağmen vatandaşların sağlığı açısından birer saatlik süreyle her seansta en fazla 8 kişiye hizmet verilen yüzme havuzlarında bir saatlik sürenin ardından havuzlar dezenfekte edilerek yeni seanslara hazırlanıyor. Vatandaşlara farklı abonelik hizmetlerinin sunulduğu yüzme havuzlarında yıllık abonelikler ve ailelerin birlikte gelebilecekleri abonelikler de oluşturuluyor.

 

AİLE BOYU KULAÇ ATIYORUZ

Havuzlara bireysel gelenlerin yanı sıra aile boyu gelenler de oldukça fazla. Onlardan birisi de İngilizce Öğretmeni Emine Çeber. Eşi ve iki çocuğuyla havuzda stres atan Çeber, yüzme havuzunu hizmete sunan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’e teşekkür etti.

 

ÇANKAYALILAR HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK

Tüm ülkede olduğu gibi Çankayalıların pandemi sürecinde zorluklar yaşadığını belirten Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “El birliğiyle bu süreci kazasız atlatacağımızdan şüphem yok. Pandemi süreci sonrası normalleşme ile birlikte ilçe sakinleri stres atmak için belediyemizin farklı hizmetlerinden yararlandılar. Onların ve ailelerinin hoşça vakit geçirebilecekleri parklar, sosyal tesisler, spor alanlarını çoğaltmak gayreti içindeyiz. Çünkü Çankayalılar her şeyin en iyisine layık” diye konuştu.