Kavuncu’ya yapılan saldırıya tepkiler sürüyor

İyi Parti İstanbul il Başkanı Buğra Kavuncu’ ya yapılan saldırıya tepki ve kınamalar sürüyor,Başta CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere ,MHP ve AKP genel başkanlarının dışında hemen hemen bütün diğer parti başkanları olayı şiddetle kınadılar.Kınayanlar arasında AKP İstanbul İl Başkanı da bulunuyor.

CHP Ankara İl Başkanı Akıllı: Alçak Saldırıyı Kınıyorum

CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya yönelik saldırıyı kınayan bir mesaj yayımladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Bunlar daha iyi günleriniz’ sözlerini hatırlatan CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, “İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya yapılan alçak saldırıyı şiddetle kınıyorum. Yaptıkları çirkin siyaset ile insanları radikalleştiren ve ayrıştıran iktidar yetkilileri, en az saldıranlar kadar suçludur. Sorumluların derhal yakalanmasını ve yargılanmasını umuyorum” dedi.
SALDIRGAN YAKALANDI
İstanbul Valiliği, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya saldıran zanlının yakalandığını bildirdi.
Valiliğin açıklamasında şunlar kaydedildi:“Yapılan çalışmalar neticesinde saldırganın 1990 doğumlu S.O. olduğu tespit edilmiş ve saat 05:30’da Silivri ilçemizdeki adresinde yakalanarak gözaltına alınmıştır. Konuyla ilgili başlatılan tahkikat devam etmektedir. Bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyor ve Sayın İsmail Buğra Kavuncu’ya geçmiş olsun diyoruz.”