”Millete gün yüzü göstermediniz”

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin beşinci il başkanları toplantısında konuştu. İktidarın büyük ortağının seçim propagandasına başladığını vurgulayan Babacan, ”bizden sonra siz bu millete gün yüzü göstermediniz dedi.

Babacan şunları söyledi:

– Bir yandan, ‘Seçim yok, 2023 Haziran’ diyorlar ama bir yandan da bakıyoruz, yaptıkları söyledikleri her şey seçim propagandası haline gelmiş durumda. Belli ki mevcut iktidarın seçim bildirgesine ben ve arkadaşlarımın iş başında olduğu ortak aklın çalıştırıldığı dönemin başarılarını yazacaklar. Yapacakları fazla bir şey de yok. Ne yapsınlar, küçük ortaklarının, o krizlerin ortağının geçmişini mi yazsınlar seçim beyannamesine?

– Tek başına her şeyden sorumlu olduğunu şu son 3 yıl, 3 ayı bir anlatın ya. Ne yaptınız? O eski başarılar kendi bildiği doğrulardan şaşmayan bir ekibin başarıları. Son 3 yıl 3 aydır milleti fakirleştirdiniz. Bizden sonra bu milletin hakkını hukukunu çiğnediniz. Artık çevrenizdekiler de belli ki etkili olamıyor, söz geçiremiyorlar. Belki de durumdan memnundurlar orasını bilmem ama bizden sonra siz bu millete gün yüzü göstermediniz. Başarının esas mimarlarını gizleyerek sadece kendinizi kandırabilirsiniz. Bu milleti asla kandıramazsınız