“Satacak bir şey kalmadı, şimdi de hayal satıyorlar”

CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Satacak bir şey kalmadı, hayal satıyorlar. Kardeşim sen dün gelmedin 3 yıl olmadı 5 yıl olmadı 10 yıl olmadı 15 yıl olmadı 20 yıldır ya 20 yıldır. Şimdi sıra geldi hayale. Türkiye’yi buradan çıkarmamız lazım. Türkiye’yi büyütmemiz lazım. Hem çıkaracağız hem büyüteceğiz, bunun için hiç kimsenin en ufak bir endişesi olmasın.” dedi

 CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Kırklareli’de gençlere seslendi. İktidarın, üniversite öğrencilerinin yurt sorununu 20 yıldır çözemediğini belirten Kılıçdaroğlu, “ 1 yıl içinde yurt sorununu çözmezsem siyaseti bırakacağım. Onlar Türkiye’nin geleceği. Ne kadar iyi yetişirse, ne kadar iyi eğitim alırlarsa Türkiye o kadar büyüyecek.” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kırklareli’de Muhtarlar, STK Temsilcileri ve Kanaat Önderleri Buluşması’nda şunları kaydetti:

-Millet sorunların altında ezilmiş vaziyette. Toplumun hangi kesimine giderseniz, dert dinliyorsunuz. İster çiftçiye, ister işçiye, ister emekliye, ister kamyon şoförüne, ister apartman görevlisine, ister muhtara, ister devlet memuruna, ister sanayiciye… Bu sorunlardan Türkiye’nin arınması lazım.