TAŞDELEN: “7 YILDA 91 PARK AÇTIK” 

-ÇANKAYA’DAN VEFA ÖRNEĞİ

 

-YENİ AÇILAN PARKA 30 YILLIK MUHTARIN ADI VERİLDİ

 

Alper Taşdelen: “7 yılda 91. Parkımızı açıyoruz. 91 park ile Çankaya’ya 810 bin metrekare yeni yeşil alan kazandırdık”

 

Çankaya Belediyesi, Mutlukent Mahallesi’nde yeni açtığı parkına büyük bir vefa örneği göstererek mahallenin 30 yıldır muhtarlığını yapan Ayfer Yargıç’ın adını verdi.

 

Çankaya Belediyesi Mutlukent Mahallesi’nde açtığı yeni parkına, mahallede 30 yıl muhtarlık yapan Ayfer Yargıç’ın adını parka vererek bir vefa örneği sergiledi.

 

TAŞDELEN: “7 YILDA 91 PARK AÇTIK”

Açılış öncesi konuşan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen; “İnsanı insan yapan en önemli duygulardan birisi de vefadır ve vefayı da insanlara hayattayken, görevleri başındayken göstermek en güzelidir. Biz Çankaya Belediyesi olarak buna çok önem veriyoruz ve bugün de buna güzel bir örnek olarak Ayfer Ablamız kendi adına olan parkın kurdelesini kesecek” dedi.

Kendisinin de Mutlukent Mahallesi sakini olduğunu hatırlatan Başkan Taşdelen, “Ayfer Ablamız 30 yıldır mahallemizin muhtarlığını yapıyor ve biz de hizmetlerinden çok memnunuz. Bir mahallede 30 yıl muhtar olmak sevgi ve gönül bağının oluştuğunun göstergesidir” dedi. Taşdelen ayrıca 7 yılda, toplam 810 bin metrekareyi kapsayan 91. parkı açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek Ayfer Yargıç Parkı’nın da mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diledi.