ÇANKAYALILAR SPOR YAPIYOR SAĞLIKLI KALIYOR

ÇANKAYALILAR SPOR YAPIYOR SAĞLIKLI KALIYOR

Çankaya Belediyesi ilçe sakinlerinin spor yaparak sağlıklı kalmaları için 7 parkta uzman antrenörler eşliğinde sabah sporunu başlattı.

Açık havada ‘Spor Yap Sağlıklı Kal’ sloganıyla temel beden eğitimi, kültür fizik hareketleri, yürüyüş, koşu, pilates, step ve aerobik gibi branşlarda spor yapma imkanına kavuşan Çankayalılar güne güzel bir başlangıç yapıyor.

Çankayalılar pazartesi ve cumartesi günleri arasında Çayyolu Muharrem Dalkılıç Parkı, Mutlukent Mak-İş Emek Parkı, Dikmen Ahmed Arif Parkı, Birlik Mahallesi İsmet İnönü Parkı, Mürsel Uluç Mahallesi Haydar Aliyev Parkı, Yıldız Hizmet Binası Belediye Bahçesi, Beysukent Cumhuriyet Parkı içi olmak üzere 09.30-14.30 saatlerinde spor yaparak zinde kalıyor.

İlçede yaşayan 1 milyona yakın Çankayalının kendilerini mutlu hissedeceği bir hizmet anlayışı ile çalıştıklarını belirten Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “İlçe sakinlerinin spor yaparak sağlıklı kalabilmeleri için doğa ile sporu buluşturduk. Spor salonlarına gitme durumu olmayan hemşehrilerimize uzman antrenörler eşliğinde spor yapma imkanı sunuyoruz” diye konuştu.

Parklarda spor etkinliklerinin gün ve saatleri ise şöyle;

Çayyolu Muharrem Dalkılıç Parkı Pazartesi-Çarşamba- Cuma (9.30-12.00)

Mutlukent Mak-İş Emek Parkı -Salı-Perşembe (9.30-12.00)

Dikmen Ahmed Arif Parkı – Salı-Cuma (9.30-12.00)

Birlik Mah. İsmet İnönü Parkı Pazartesi-Çarşamba-Perşembe (9.30-12.00)

Mürsel Uluç Mah. Haydar Aliyev Parkı – Cuma (Yoga) (9.30-12.00)

Yıldız Hizmet Binası Belediye Bahçesi -Perşembe (Pilates) (9.30-12.00)

Beysukent Cumhuriyet Parkı İçi Çarşamba-Perşembe (Pilates Saat: 10.30-14.30)

Beysukent Cumhuriyet Parkı İçi Cuma-Cumartesi (Yoga Saat: 10.30-14.30)