”İşler istediğimiz gibi gidiyor ! ”

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile birlikte; yapımı  5 yıl süren Rize-Artvin Havalimanı’nın açılış törenine katıldı.

Erdoğan buarada yaptığı konuşmada “Üretim ve istihdam tarafında işler istediğimiz gibi gidiyor. Hayat pahalılığı ile mücadeleyi enflasyonu dizginleyerek sürdürüyoruz. Dün başardık, dün üstesinden geldik, bugün de geleceğiz. ”dedi.

“Eksiklerimiz elbette vardır, elbette hatalarımız olmuştur ama Türkiye’ye yaşattığımız asırlık atılımlar yanında bunlar devede kulak misalidir. diyen Erdoğan şunları söyledi:

-İnşallah bölgemiz, büyük ve güçlü Türkiye hedefimizin, aydınlık geleceğin lokomotiflerinden biri haline dönüşecektir. Türkiye’nin demokrasi ve kalkınma yolcuğu hem 2 asırlık tarihi hem de tüm dost ve kardeşleri ile bölgesi için büyük bir başarı hikayesidir.”

ALİYEV DE KATILDI

Havaalanının açılış töreninde Cumhurbaşkanı  Erdoğan’ın yanı sıra  Azerbaycan ın Devlet Başkanı İlham  Aliyev ; AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu da bulundu.