Kaza değil sanki katliam ! 20 ÖLÜ

Mardin’in Derik ilçesinde TIR ile 2 aracın karıştığı kazada yaralılara müdahale eden ekiplere bir başka TIR çarptı. Can pazarının yaşandığı kazada ölenlerin sayısı 20’ye yükselirken, kazada bir polis memuru da şehit oldu. 2 sürücünün gözaltına alındığı kazaya ilişkin adli tahkikat başlatıldı.

Gaziantep‘te 15 kişinin yaşamını yitirdiği, çok sayıda kişinin yaralandığı kazanın bir benzeri Mardin‘de yaşandı. Derik ilçesinde freni arızalanan bir TIR araçlara çarptı. Olay yerinde toplanan kalabalığa başka bir TIR daha çarptı. Kazalarda çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği ve yaralandığı belirtildi.

Kaza, akşam saatlerinde Mardin‘in Derik ilçesinde meydana geldi. İlçede akaryakıt istasyonu yakınında freni boşalan TIR, önündeki 2 araca çarptıktan sonra takla attı. Kazazedelere yardım eden görevliler ile çevrede toplanan vatandaşlara da arkadan gelen başka bir TIR çarptı.

Can pazarının yaşandığı kazada aralarında çocukların da bulunduğu 20 kişi hayatını kaybetti, 26 kişi de yaralandı. Kazada müdahale için olay yerine gelen Derik ilçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Grup Amirliği kadrosunda görevli polis memuru Yahya Ergin de şehit oldu.