ZEYBEK:KILIÇDAROĞLU İLE İKTİDARA YÜRÜYORUZ

CHP’Lİ ZEYBEK: “GENEL BAŞKANIMIZ ÖNDERLİĞİNDE İKTİDARA YÜRÜYORUZ”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Rafet Zeybek,  Antalya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen, İl Danışma Kurulu Toplantısı’na katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanlığı tarafından bugün İl Danışma Kurulu Toplantısı düzenlendi. CHP Antalya Milletvekili, CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın da katılım sağladığı toplantı Atatürk Kültür Merkezi’nde yapıldı. Zeybek toplantının ardından “İl Danışma Kurulu Toplantımızda örgütümüzle iktidar yolunda kararlılığımızı bir kez daha paylaşıyoruz” mesajını verdi.

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, CHP Antalya İl danışma kurulunda yaptığı konuşmada şu mesajı verdi: “İçinden geçtiğimiz günlerde ülke olarak bir çok sorunla karşı karşıyayız. Cumhuriyetimiz tehdit altında. Bu ülkede AKP iktidarının yanlış politikaları nedeniyle eğitim, sağlık, dış politika, ekonomi ve adalet alanında çok büyük sorunlar yaşıyoruz. Bu sorunlara çözüm partimizin politikalarındadır, CHP olarak Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde iktidara yürüyoruz, bu süreçte dünden daha çok çalışacağız. Bu ülkenin hakkettiği güzel günleri, hep birlikte inşa edeceğiz.”

CHP Antalya İl Danışma Toplantısı’na CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, CHP Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, CHP Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, CHP Antalya Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Garip Erdoğan’ın da katılım sağladığı görüldü.