”Kayıpları yılbaşında telafi edeceğiz”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ErdoğanBalıkesir‘de yaptığı konuşmada

“Kimse akıl vermesin, faiz her geçen gün, hafta ve ay inmeye devam edecek ,yılbaşında refah kaybını telafi eden adımları atacaklarını da söyledi.

Yüksek enflasyonun bütün dünyanın da sorunu olduğunu söyleyen Erdoğan; . Hayat pahalılığı hususunda gözümüzü gerçeklere kapatmadık, kapatmayız. Birileri bu puslu havayı fırsat bilerek hak ettiğinin çok ötesinde kazançlar sağlama hatta devleti ve milleti soyma peşine düşüyor. Ekonomik tetikçilerin önünü kestik, baronların karşısında ülkemizin hakkını savunduk.Fiyatlardaki dalgalanmayla mücadele ediyor, insanlarımızın gelirlerini yeni fiyat seviyesine göre yükseltmeye çalışıyoruz. İnsanlarımızın refah düzeylerinde yaşanan kayıpları, en iyi biz biliyoruz. Bunu telafi edecek tedbirleri de yine biz alıyoruz. Yaptığımız yüksek ücret artışlarıyla işçisinden memuruna emeklisinden sosyal yardım alanına herkesin yanında yer aldık.dedi.

Bu kardeşiniz bu görevde olduğu sürece, faiz her geçen gün, her geçen hafta, her geçen ay inmeye devam edecektir. Kimse bize bu konuda akıl vermesin.”