MANSUR YAVAŞ’TAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MANSUR YAVAŞ’IN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Köklü tarihimizden ve kadim değerlerimizden aldığımız gücün gururuyla Ankaralı hemşehrilerimizin ve hürriyetinden asla taviz vermeyen milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, tüm imkânsızlıklara rağmen büyük bir inanç ve kararlılıkla yürütülen Kurtuluş Savaşı’mız zaferle sonuçlanmıştır. Bu zafer, Cumhuriyetle taçlandırılarak, tarihimizin en büyük çağdaşlaşma hamlesi olmuştur. Bizler de Cumhuriyetimizin bize miras bıraktığı tüm değerlere sonsuza kadar sahip çıkacak, gelecek kuşaklara her alanda gurur duyacakları bir başkenti birlik ve beraberlik ruhuyla inşa edeceğiz.

Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak şeffaf, katılımcı ve hesap verebilir; üretimi artıran ve her alanda sosyal adaleti sağlayan bir anlayışla başkentimizi dünya başkentleriyle yarışan örnek bir başkent yapma gayretini sürdüreceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını ve kahraman gazilerimizi şükranla, bu toprakları bize vatan kılan aziz şehitlerimizi rahmetle anarken Cumhuriyetimizin 99. kuruluş yıl dönümünü bir kez daha kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Mansur YAVAŞ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı