”BİZİ KURTARIN”

Altılı Masa bir aylık aradan sonra  Pazartesi günü Ali Babacan ın ev sahipliğinde yeniden toplanıyor.Altılı masanın ikinci turdaki ikinci toplantısı, yaklaşık bir buçuk aylık aranın ardından yapılacak. Toplantının ev sahibi DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan olacak.

Toplantıda Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) masaya katılım talebi ele alınacak.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş ile görüşen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, BTP’nin bu talebini liderlere iletecek.

Ayrıca daha önce de masada yer almak isteyen farklı partilerin talepleri de değerlendirilecek

ADANA DA BİZİ KURTARIN SESLERİ !

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti lideri Meral Akşener Çukurova Belediyesi’nin toplu açılış töreni ve Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar’ın oğlunun nikah törenine katılmak üzere Adana’da bir araya geldi. Kılıçdaroğlu açılış törenindeki konuşmada sandığa gitme ve oy kullanma çağrısında bulundu.

Törene ayrıca Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı.

Törene katılan yurttaşlar sık sık Akşener ve Kılıçdaroğlu’na seslenerek “Bizi kurtarın” dedi. Akşener ve Kılıçdaroğlu ise yurttaşları selamlayarak yanıt verdi.

Toplu açılış töreninde konuşan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Kılıçdaroğlu ve Akşener’i işaret ederek “Muhtemelen biri cumhurbaşkanı biri de başbakan olacak” dedi. Çetin’in bu ifadeleri etkinliğe katılanlar tarafından alkışlandı.