Şebnem Özinal, yeni kitabıyla D&R’da okurlarıyla buluşacak

Şebnem Özinal, yeni kitabıyla

D&R’da okurlarıyla buluşacak

Tiyatro ve sinema oyuncusu Şebnem Özinal ‘Yangın Var’ ismli kitabının tanıtımı kapsamında 19 Kasım Cumartesi günü D&R’ın Ankara Atakule mağazasında okurlarıyla buluşacak. Sevenleri için kitabını imzalayacak olan Özinal, hikayelerine yer verdiği kantocu kadınlar için dans edip, şarkı söyleyecek.

Kültür, sanat ve eğlence dünyasını tek çatı altında birleştiren D&R, geleneksel yazar okur buluşmaları kapsamında bu kez Türk tiyatrosu ve sinemasının usta oyuncusu Şebnem Özinal’ı ağırlıyor. Özinal’ın yeni kitabı “Yangın Var”ın imza günü 19 Kasım Cumartesi günü saat 15:00’te D&R’ın Ankara Atakule’deki mağazasında gerçekleşecek. Özinal, hikayesinde yer verdiği kantocu kadınlar için kendisine özel hazırlanan sahnede kanto kıyafetleriyle dans edip, şarkı söyleyecek.

“Yangın Var” hakkında…

Yangın Var kitabındakiler aslında Şebnem Özinal’ın 2019 yılındaki yüksek lisans tezinden derlenmiş. Özinal, Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk Master Programı için tiyatro oyuncusu Ali Düşenkalkar’ın danışmanlığında hazırladığı yüksek lisans tezini kitap haline getiriyor. Kadınların sahneye çıkmasının zor olduğu dönemde kantoları ile sanat dünyasına yön veren kadınları anlatan Özinal’ın bu kitabı sanat dünyası için adeta arşiv niteliğinde bir eser.