ANKARA İTFAİYESİ KAHRAMANMARAŞ’TA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR: 20 CAN KURTARILDI

ANKARA İTFAİYESİ KAHRAMANMARAŞ’TA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR: 20 CAN KURTARILDI

 

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve Türkiye’nin birçok kentini etkileyen deprem sonrası Ankara Büyükşehir Belediyesi, tüm birimleriyle seferber oldu. Ülkeyi yasa boğan haberin alınmasının ardından arama kurtarma çalışmalarına destek için bölgeye giden Ankara İtfaiyesi ekipleri, göçük altında kalan 20 canı kurtardı. ABB’nin deprem bölgelerine acil ihtiyaçların gönderilmesi amacıyla başlattığı yardım kampanyası da devam ediyor.

 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve ilçesi 10 ilde birden hissedilen depremin ardından tüm imkânlarını seferber ederek, arama kurtarma ve yardım ekiplerini bölgeye sevk etti.

Türkiye’yi yasa boğan haberin alınmasının ardından hava ve karayoluyla deprem bölgesine gönderilen Ankara İtfaiyesi arama kurtarma ekipleri, Kahramanmaraş’ta sürdürdüğü çalışmalarda göçük altında kalan 20 canı kurtararak hayata tutunmalarını sağladı.

MANSUR YAVAŞ DUYURDU

Ekiplerin deprem bölgesinde sürdürdükleri çalışmalar hakkında bilgiyi ABB Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla duyurdu. Tüm kurumlar ile iş birliği içinde çalışmaya devam edeceklerini belirten Yavaş, Kahramanmaraş’ta şu ana kadar 20 canımızı kurtardık. Birlikte hayata tutunmak için çalışıyoruz. Asla umutsuzluğa kapılmayalım. Dayanışma var oldukça hayat kazanacak. Tüm kurumlar ile iş birliği içinde çalışmaya devam ediyoruz” dedi.