Trübinlerden ”HÜKÜMET İSTİFA ”sesleri

Fenerbahçe ve Beşiktaş‘ın Süper Lig’de oynadıkları maçlar sırasında tribünlerden yükselen “Hükümet istifa” sloganları siyaset sahnesindeki tansiyonu  yükseltti.

BAHÇELİ,ARTIK BEŞİKTAŞ ÜYESİ DEĞİL

Stadyumlardan yükselen tezahüratlara ilk tepki gösteren isim MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli olurken, kulüp başkanlarına maçların seyircisiz oynanması ya da gerekli tedbirlerin alınmasına yönelik bir harekete geçme çağrısında bulundu. Bahçeli sloganların ardının arkasının kesilmemesi üzerine ise Beşiktaş kulübündeki üyeliğinden istifa etti.

BAHÇELİ YANLIŞ ANLADI !

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu sosyal medya hesabından, bir paylaşım yaptı. Davutoğlu, “Tribünler hükümet istifa dedi. Bahçeli yine yanlış anladı, Beşiktaş üyeliğinden istifa etti.” ifadelerini kullandı.

“AK PARTİ’DEN İSTİFA ET”

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ise yaptığı Twitter paylaşımında, “Beşiktaş’tan istifa edeceğine AK Parti‘den istifa et Bahçeli.” dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin ise “Bu gece Büyük Beşiktaş camiasından ayrılarak Beşiktaşlılara büyük sevinç ve gurur yaşatan başta Devlet Bahçeli olmak üzere tüm muhteremlerin yıllık aidatlarını ben Beşiktaş’a bağışlayacağım. Milletimizin sesi olan tüm Beşiktaşlıları bir kez daha tebrik ederim.” ifadelerini kullandı.