Gece Yolcuları Z Kuşağıyla Buluşacak

Türk Rock müziğin efsane isimlerinden Gece Yolcuları, yeni proje hazırlıklarını duyurdu. Gece Yolcuları, rap müziğe dair de açıklamalarda bulundu.

Esat Kaba menajerliğinde müzik yolculuğuna devam eden Gece Yolcuları, DreamTürk Tv ekranlarında yayınlanan 50fifty programına konuk oldu. Paradise Production ev sahipliğinde düzenlenen programda Gece Yolcuları sevenlerine yeni şarkı müjdesi verdi.

Yeni şarkı müjdesinin yanı sıra eski şarkılarının akustik versiyonları için de çalışmalara başladıklarını belirten Gece Yolcuları ekibi, YouTube çalışmalarına ise hızlı bir şekilde devam ettiklerini ifade etti.

Sevenlerine YouTube’da 100 bin takipçi sayısına ulaştıklarını dile getiren ekip, hayranlarının yeni gelişmeler için dijital platformları takip edebileceklerini belirtti.

Gece Yolcuları Rap Müziğe Göz Kırptı

DreamTürk Tv ekranlarındaki 50fifty programında açıklamalarda bulunan Gece Yolcuları ekibine ‘’Türkiye’de rap müzik hakkında ne düşünüyorsunuz?’’ sorusu soruldu. Türkiye’deki rap müziği ve rap müzik sanatçılarını desteklediklerini söyleyen ekip, geçmiş yıllarda rap alanında çalışma yaptıklarını da sözlerine ekledi.

Grubun gitarist ve şarkı yazarı Uğur Arslantürkoğlu, “Rap’e müzik türü gözüyle bakıyor ve bu türün değerleriyle birlikte olmak istiyoruz.” diye ekledi.