BAHAREVLERİNDE SAĞLIKLI YAŞLANMA SEMİNERLERİ

ÇANKAYALILAR SAĞLIKLI YAŞ ALIYOR

 

-BAHAREVLERİNDE SAĞLIKLI YAŞLANMA SEMİNERLERİ

 

Çankaya Belediyesinin ileri yaştaki vatandaşların sosyalleşmeleri ve kültürel etkinliklere katılabilmeleri amacıyla hizmet verdiği Baharevleri, Senyorapp iş birliği ile sağlıklı yaş alma seminerleri düzenliyor.

Çankaya Belediyesinin yaş almış vatandaşlara hizmet verdiği Baharevleri, sağlıklı yaş alma seminerleri düzenliyor. Alzheimer, diyabet, obezite, kadın hakları, engelli hakları, çocuk hakları, toplumsal cinsiyet, aile ilişkileri, iletişim, sağlıklı beslenme gibi birçok konuda etkinliklerin düzenlendiği Baharevleri, geçtiğimiz günlerde başladığı interaktif eğitimlerine devam ediyor.

Cebeci, Sokullu, Ayrancı ve Çayyolu Baharevlerinde Senyorapp işbirliği ile “Yazmanın Gücü” ve “Sosyal Medya Kullanımı” konularında interaktif eğitimler düzenleyen Çankaya Belediyesi, 31 Mart itibarıyla Cebeci, Sokullu, Ayrancı, Mutlukent ve Çayyolu Baharevlerinde eğitimleri sürdürecek. Eğitimler, vatandaşların katılımına açık ve ücretsiz olarak düzenlenecek.

Bilgi yarışması ve günlük yazı yazma alışkanlığı ile duyguları yazarak anlatmanın alzheimer ve demanstan korunmaya önemli bir katkı sağlayacağının vurgulanacağı eğitimlerin yeni takvimi şöyle:

  • 31 Mart Cuma saat 13.00 Mutlukent Baharevi – Yazmanın Gücü
  • 7 Nisan Cuma saat 14.00 Çayyolu Baharevi – Yazmanın Gücü
  • 11 Nisan Salı saat 15.00 Cebeci Baharevi – Bilgi Yarışması
  • 19 Nisan Çarşamba saat 14.00 Ayrancı Baharevi – Bilgi Yarışması
  • 28 Nisan Cuma saat 14.00 Sokullu Baharevi – Bilgi Yarışması