MUSA EVREN’DEN DEPREM ÇOCUKLARINA MORAL

“BARBAROS HAYREDDİN SULTAN’IN FERMANI” DİZİSİNİN LORD CHİEVRES’İ MUSA EVREN DEPREM BÖLGELERİNİ GEZEREK ÇOCUKLARA MORAL ETKİNLİKLERİ DÜZENLEDİ.

6 Şubat’ta yaşanılan deprem felaketinden sonra Tamer Karadağlı, Nefise Karatay, Tarık Mengüç ve Merve Aydın gibi isimlerle deprem bölgelerine giden ünlü oyuncu çocuklarla yaptıkları etkinlikleri sosyal medya hesabında paylaştı.

Farklı farklı zamanlarda Kahramanmaraş, Gaziantep, Adıyaman, Malatya ve Hatay’a giden ekipte bulunan Evren “Yaşadığımız felaketten en çok çocuklarımızın etkilendiğini düşünüyorum. Biz de onları mutlu edebilecek bir şeyler yapmaya karar verdik ve kameralarımızı götürerek onlarla skeçler çektik, yaratıcı drama, çadır boyama etkinlikleri yaptık. Unutamadığımız bir çok anımız oldu tabi ancak bir tanesi beni çok etkiledi. Tamer Karadağlı ile gittiğimiz bir ziyaret sırasında bir çocuk gelip bana abi Havuç sen misin dedi ? Ben de “ben turuncu saçlı mıyım esmerim baksana nasıl Havuç olayım” dedim. Çocuk bana ne bileyim abi bizim hiç televizyonumuz olmadı ben hiç izlemedim ki dedi. Hiç izlememiş sadece duymuş bir yerlerden. Ağzını açıp bir şey diyemiyorsun tabi o an.” Dedi.

Adana doğumlu olan ve lise yıllarına kadar da Adana’da yaşayan Musa Evren üniversiteyi ise Boğaziçi Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık bölümünde tamamlamış. Psikoloji okuyan oyuncu; “Afeti yaşayan illerde bütün halk korkmuş ve mağdur hisseder. Ama kadınlar ve çocuklar böyle zamanlarda benim hassas çizgim. Destek olmak için her zaman elimden geleni yapmaya çalışıyorum” dedi.