ÇANKAYALILAR SPOR TESİSLERİNDE ZİNDE KALIYOR 

ÇANKAYA’NIN HAVUZLARI DOLU DOLU 

 

-ÇANKAYALILAR SPOR TESİSLERİNDE ZİNDE KALIYOR

 

Çankaya Belediyesinin belediye tarihinde bir ilki gerçekleştirerek hizmete sunduğu kapalı yüzme havuzu ve spor merkezlerinde, Çankayalılar spor yaparak stres atıp hoşça vakit geçiriyor.

 

Gerçekleştirdiği yatırımlar ve halka dokunan hizmetlerle ilçe sakinlerinin takdirini toplayan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in belediye tarihinde bir ilke imza atarak hizmete sunduğu Erdal İnönü Kapalı Yüzme Havuzu ile Mustafa Kemal Atatürk Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezinde 7’den 70’e Çankayalılar spor yapma imkanına buluyor.

Sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket eden Çankaya Belediyesi vatandaşların havuzlardan yararlanmalarını sağlarken tesislerde bulunan fitness salonları ile de tesislere gelenlerin zinde kalmalarını sağlıyor.

ÇANKAYA’NIN FARKINI ORTAYA KOYDUK 

Çankaya Belediyesi tarihinin en büyük yatırım planını hayata geçirdiklerini ve çok sayıda eser kazandırdıklarını kaydeden Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Çankaya’da bir ilki gerçekleştirerek önemli bir eksik olan yüzme havuzlarını da Çankayalı komşularımızın hizmetine sunduk. Halkımıza söz vermiştik; söz verdiğimizin üzerinde hizmet ürettik ve Çankaya’nın farkını ortaya koyduk. Geçmişimizin birikimi ile geleceği kurma irademizle çalışmaya devam ediyor, ilçemize yeni eserler kazandırıyoruz” diye konuştu.

ÇOCUKLARA YÜZME DERSLERİ 

Piyasanın çok altında bir ücretle vatandaşların havuzlardan ve spor merkezlerinden yararlanmalarını sağlayan Çankaya Belediyesi, ilk defa yüzme öğrenen çocuklara da uzman eğitmenler eşliğinde dersler veriyor.

Pazartesi günleri hariç haftanın her günü Çankayalılara hizmet veren tesislerde vatandaşlar günün stresini atarken Çankayalı olmanın mutluluğunu yaşıyor.