CHP’li Yılmaz: “Sağlık sorununu çözeceğiz”

CHP’li Yılmaz: “Sağlık sorununu çözeceğiz”

CHP Ankara milletvekili adayı Ömer Yılmaz, sağlık alanında 100 bin atama yapacaklarını ve sağlık alanındaki tüm sorunları çözeceklerini açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara milletvekili adayı Ömer Yılmaz, sağlık alanında 100 bin atama yapacaklarını ve sağlık alanındaki tüm sorunları çözeceklerini bildirdi.
Yılmaz, Türkiye AKP iktidarlarının ve tek adam rejiminin her alanda olduğu gibi sağlık alanındaki büyük sorunlara yol açtığını söyledi.
Sağlıkçıların özellikle maddi manevi büyük zorluklarla vatandaşlara hizmet vermeye çalıştığını dile getiren Yılmaz, “Bir tarafta sağlıkçılara yapılan saldırılar, öbür tarafta onları saatlerce zor şartlar altında, düşük maaşlarla çalıştırmaya çalışan bir iktidar. Yaptıkları fedakarlığın karşılığını ‘giderlerse gitsinler’ alan sağlıkçılarımız hiç üzülmesin. Geliyoruz. Onlara en güzel şartları sunacağız.” dedi.
CHP’li Yılmaz, sağlık sisteminin adeta çöktüğünü anlatarak, “Türkiye, alınamayan randevuların, geciken teşhislerin, sıra bekleyen ameliyatların, çektirilemeyen röntgen ve MR’ların ülkesi haline geldi. Sağlık alanında yapılacak 100 bin atama ile uzun doktor kuyrukları son bulacak, kapanan hastaneler yeniden açılacak.” diye konuşt