İmamoğlu DEĞİŞİM de ısrarlı

 İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu,  seçim sonuçlarını değerlendirirken DEĞİŞİM de ısrarlı olduğunu söyledi.

İmamoğlu değişim isteyerek, “Bu ülkedeki değişim iradesini sil baştan inşa etmek zorundayız. Mücadele kararlılığına sahip olduğumuz konusunda hiç kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Müthiş bir gençlik görüyorum burada. Girdiğimiz yeni devrin ilk günündeyiz. Bir kutuplaşma ile yüz yüze olmamıza rağmen barış içerisinde hep birlikte yaşayabileceğimize inanıyoruz. diyen İmamoğlu’ şunları söyledi:

-Bu kadim şehir 16 milyon İstanbullunun 86 milyon insanımıza zimmetlenmiştir. İstanbul Türkiye’dir unutmayın. Dün bir seçim gerçekleştirdik. Hepimize hayırlı olsun. Seçim öncesinde söylediği her bir sözü inanarak söylemiş biri olarak ülkem adına bu sonuçlardan dolayı düşünceli ve kaygılıyım.

Bundan sonra yaşayabileceğimiz kaynağı olabileceği için demokrasi arayışımıza devam edeceğiz, devam edeceğim. Cumhuriyet nedir biliyor musunuz? Yöneticilerin haddini bildiği ve size hesap verdiği yönetim anlayışıdır.

28 Mayıs seçimlerinin sonucunu böyle beklemiyorduk. Mücadele kararlılığına sahip olduğumuz konusunda hiçbir vatandaşımızın kuşkusu olmasın. Bu ülkede değişimin gerçekleşmesi adına çabalarınız, sandıklarda bütün parti görevlilerine şükranlarımı sunuyorum.

Sizler bu bedelleri alarak unutulmaz bir demokrasi mücadelesi verdiğinizi görüyorum. İşte bu yolda hep umutla hep neşeyle ve cesaretle yürümeye devam edeceğiz. Her zaman doğru olduğuna inandığımız için çıktığımız bu yolda bir tane bile geri adım atmadan yürümeye devam edeceğiz.