Değişimcilerin ”gizli” toplantısı CHP yi karıştırdı

CHP’deki ‘değişim’ tartışmalarının en güçlü ismi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP’li üst düzey isimlerin düzenlediği çevrimiçi toplantının bir kısmının kaydı Youtube’a sızdırılması CHP Genel merkezini karıştırdı.

Toplantıda İmamoğlu, Engin Altay, Onursal Adıgüzel, Bülent Tezcan, Tekin Bingöl, Muharrem Erkek, Gökhan Günaydın, Özgür Özel gibi isimler yer aldığı öğrenildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun sızdırılan toplantısında bulunan CHP Grup Başkanı Özgür Özel ve grup başkan vekili Gökhan Günaydın’ın istifasının isteneceği belirtildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Cumhuriyet Halk Partisi kurmaylarının Zoom üzerinden yaptığı toplantının kaydının sızdırılması hakkında gazetecilerin sorularını yanıtlayan İmamoğlu “Seçimden bu yana bunlar devam edecektir, ediyor. Gizli bir tarafı yok. Yarın da toplantımız var. Hatta bugün bile buna benzer toplantılarımız var. Hiçbir gizli tarafı yok. Konuşulan mevzular partinin konularıdır. Bununla ilgili hiçbir meselesini sizlerin önünde konuşmayacağım. Masalarda konuşmaya devam edeceğim” ifadelerini kullandı.