BAŞKENTLİ ÇOCUKLARA EĞLENCELİ YAZ FESTİVALİ

BAŞKENTLİ ÇOCUKLARA EĞLENCELİ YAZ FESTİVALİ

 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentli çocukların yaz tatillerini keyifli ve verimli geçirmeleri için kültür, eğitim ve sanat etkinlikleri düzenlemeye devam ediyor. Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi’nde birbirinden renkli ve eğlenceli içeriklerin bulunduğu Yaz Festivali düzenlendi.

 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkentli çocukların yaz tatilini keyifli ve verimli geçirmelerini sağlamak amacıyla eğitim, kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturmaya devam ediyor.

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı, Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi’nde çocuklara özel Yaz Festivali düzenledi.

BAŞKENTLİ ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Yaz Festivali’nde Türk Halk Müziği konserinden halk oyunlarına, palyaço gösterisinden animasyonlara kadar birçok etkinlikle çocuklar gün boyu aileleriyle birlikte doyasıya eğlendi. Dönen seyyar salıncak ve oyuncaklara binen çocuklar, kendilerine özel hazırlanan eğlence çadırlarında düzenlenen sürpriz aktivitelerde hünerlerini sergiledi.

ÜCRETSİZ OLARAK DÜZENLENEN ETKİNLİK YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Ücretsiz olarak düzenlenen ve 7’den 70’e tüm Başkentlilerin yoğun ilgi gösterdiği festivalde, çocuklara boyama ve hikâye kitapları hediye edilirken patlamış mısır, pamuk şekeri ve limonata da ikram edildi.

Festivale katılan Başkentliler böyle bir organizasyon düzenlendiği için çok mutlu olduklarını belirttiler.