TAŞDELEN’DEN ÇANKAYA’YA BİR NİKÂH SALONU DAHA

AŞDELEN’DEN ÇANKAYA’YA BİR NİKÂH SALONU DAHA

 

-ÇANKAYA, EROL EVGİN’LE NOSTALJİYİ YAŞAYACAK

 

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Konutkent’te yapımı tamamlanan, Türk tıp doktoru ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği eski Başkanı müteveffa Prof. Dr. Türkan Saylan’ın adının verildiği nikâh salonunu hizmete açacak. 170 konuk kapasiteli nikâh salonunun açılışında

ünlü sanatçı Erol Evgin sahne alacak.

 

Çankaya Belediyesi, Çankaya’daki nikâh salonlarına bir yenisini daha ekledi. Konutkent’te 170 konuk kapasiteli nikâh salonuna, Türk tıp doktoru, akademisyen, yazar, eğitimci ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin eski Genel Başkanı Türkan Saylan’ın adı verildi. Konutkent mahallesi, 2961 Sokak’ta bulunan nikâh salonu, 15 Eylül, saat 19.30’da Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in katılımıyla vatandaşların hizmetine açılacak.

 

NİKÂH SALONU KAPASİTESİ 920’YE ÇIKACAK

Başkan Taşdelen, daha önce de Yıldızevler mahallesinde 400 kişilik nikâh salonu, 1.000 kişi kapasiteli düğün yemek organizasyonunun yapılabildiği Çankaya Belediyesi Zübeyde Hanım Sosyal Tesisini hizmete açmıştı. Taşdelen, Kurtuluş parkı içindeki 350 kişilik Vedat Dalokay Nikâh ve Kokteyl Salonu’nu da mimarisini koruyarak, yıpranması nedeniyle tamamen modern bir dekorasyona kavuşturmuştu. Taşdelen’in Prof. Dr. Türkan Saylan Nikâh Salonu’nu hizmete açmasıyla Çankaya Belediyesi’nin nikâh salonu kapasitesi 920’ye çıkacak.