BAŞKENTTE CUMHURİYETİN 100. YIL COŞKUSU

BAŞKENTTE CUMHURİYETİN 100. YIL COŞKUSU DEVAM EDİYOR

    Başkentliler, Cumhuriyetin 100’üncü yılını Ankara Büyükşehir Belediyesinin kentin dört bir yanında düzenlediği etkinliklerle kutlamaya devam ediyor. Kutlamalar kapsamında düzenlenen etkinliklerle Başkentliler bayram coşkusunu doyasıya yaşıyor.

    Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentlileri kentin dört bir yanında düzenlediği Cumhuriyet Haftası etkinlikleriyle buluşturmaya devam ediyor.

    Cumhuriyetin 100. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Ankara’nın cadde, sokak ve parklarında Başkentliler tek yürek hâlinde bayram coşkusu yaşıyorlar.

KUŞCAĞIZ AYM’DE CUMHURİYET ŞÖLENİ

    29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesindeki Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi (AYM) de üyeler ve vatandaşlar için bir kutlama programı gerçekleştirdi.

   Kuşcağız AYM’de kurulan şölen alanına gelen Başkentli aileler konser ve folklor gösterilerini ilgiyle izledi. Orkestranın seslendirdiği Atatürk’ün sevdiği şarkılara da vatandaşlar hep bir ağızdan eşlik etti. Aile Yaşam Merkezleri Şube Müdürü Şinasi Örün düzenledikleri etkinlikle ilgi olarak şunları söyledi:

“Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl coşkusunu hazırladığımız ‘Cumhuriyet Şöleni’ programlarımızla vatandaşlar ve üyelerimizle birlikte yaşıyoruz. Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi’mizde kendi orkestramızı, halk oyunları ile gösteri ekibimizi vatandaşlarla buluşturduk. Şölene katılan geçlerimize ve çocuklarımıza yönelik de çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyoruz ve onlara Cumhuriyet kitapları hediye ediyoruz. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını coşkuyla kutluyor nice yıllar diliyoruz.”