Bu katliama daha ne kadar seyirci kalacaksınız ?

İsrail’in, 7 Ekim’de başlattığı Gazze bombardımanının en ölümcül saldırısı dün gece  yaşandı. İsrail,  el-Ehli Baptist Hastanesi’ni bombaladı, saldırıda en az 500 kişi hayatını kaybetti. Olay sırasında hastanede sadece hastalar değil, bombardımandan kaçarak binaya sığınan yüzlerce kişi de vardı.

İsrail in günlerdir masum ve sivil insanlara ;çoluk çocuk,hasta yaşlı demeden acımasızca uyguladığı bu katliam karşısında dünyanın sesiz kalması ve sadece seyretmesi insanlığın öldüğüne işaret ediyor.

3000 DEN FAZLA SİVİL ÖLDÜRÜLDÜ

Hamas, İsrail’in Gazze Şeridi’nde gerçekleştirdiği ve en az 500 kişinin hayatını kaybettiği hastane saldırısının tüm sorumluluğunun doğrudan Tel Aviv yönetimine ait olduğunu belirtti. İsrail’in “yalan hikayeler uydurarak yaptığı katliamın gerçeğini saptırmaya çalıştığı” kaydedilen açıklamada, “Hastaneyi bombalamakla tehdit eden faşist işgal güçleri, 23 ambulansı vurdu; aileleriyle 25’ten fazla doktoru, 3 binin üzerinde Filistinli sivili öldürdü. Bu kişilerin yüzde 70’i çocuk ve kadındı.” ifadesi kullanıldı.