YAVAŞ MUHTARLAR GÜNÜ’NDE BAŞKENTLİ MUHTARLARI AĞIRLADI  

MANSUR YAVAŞ MUHTARLAR GÜNÜ’NDE BAŞKENTLİ MUHTARLARI BAKAP’TA AĞIRLADI

 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında geçtiğimiz Salı günü Başkentli muhtarları aileleriyle birlikte Türkiye’nin en büyük tarım kampüsü BAKAP’ta ağırladı. Yavaş, “Sizlerin sayesinde biz göremediklerimizi görüyoruz. Sizler belediyeye bildiriyorsunuz, eksikleri söylüyorsunuz bizler de elimizden geldiği kadar yapmaya çalışıyoruz. Zaten kenti beraber yönetmek böyle bir şey” dedi.

 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin en büyük tarım kampüsü BAKAP’ın kapılarını Başkentli muhtarlara açtı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında merkez ve çevre ilçelerden gelen muhtarları geçtiğimiz Salı günü BAKAP’ta ağırladı. Muhtarlar aileleri ile birlikte gün boyu keyifli vakit geçirdi.

YAVAŞ: “SİZLERİN SAYESİNDE BİZ GÖREMEDİKLERİMİZİ GÖRÜYORUZ”

Başkentli muhtarların Muhtarlar Günü’nü kutlayan Başkan Mansur Yavaş muhtarlarla birlikte kenti yönettiklerini söyleyerek, “Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlediğimiz, toplantıya teşriflerinizden dolayı çok teşekkür ederim. 4,5 yıldır birlikte çalışıyoruz. Elimizden geldiği kadar Ankara’nın özellikle civarında eksikleri yapmaya çalışıyoruz. İnşallah dönemimiz bitene kadar birçok eksiği de tamamlayacağız. Sizlerin sayesinde biz göremediklerimizi görüyoruz. Sizler belediyeye bildiriyorsunuz, eksikleri söylüyorsunuz bizler de elimizden geldiği kadar yapmaya çalışıyoruz. Zaten kenti beraber yönetmek böyle bir şey. Yani hemen hemen hepiniz bulunduğunuz bölgede oylarla seçilmiş orayı temsil eden en değerli yöneticilersiniz. Verdiğimiz sözleri yaptık diyebilmek için elimizden geleni yapıyoruz” diye konuştu.

Muhtarlar ile iş birliği yapmaya devam edeceklerini söyleyen Yavaş, “İnşallah hizmetlerimize devam edeceğiz. İnşallah yeniden aday olacak muhtarlarımıza başarılar diliyorum. Dileğim odur ki inşallah önümüzdeki yıl sizlerin de destekleriyle tekrar burada buluşmayı diliyorum” dedi.

 

 

 

MUHTARLAR GÜN BOYU BAKAP’TA AİLELERİ İLE KEYİFLİ VAKİT GEÇİRDİ

Başkentin 25 ilçesinden gelen muhtarlar kahvaltının ardından otobüslerle BAKAP’ta bulunan alanları rehberler eşliğinde gezdi. Gün boyu aileleriyle birlikte keyifli vakit geçiren muhtarlar BAKAP’ın Ankara’ya kazandırılmasından ve Muhtarlar Günü’nün kutlanmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi:

Düzenlenen sosyal aktivitelere katılan muhtarlar, FOMGET Seğmen Ekibi ile Ankara oyun havaları oynarken Ankara Kent Orkestrası’nın söylediği türkülere de eşlik etti. Ayrıca kadın ve erkek muhtarlar için özel olarak hazırlanan hediyelerde muhtarların yüzünü güldürdü.

Belediye bürokratlarının da katıldığı etkinlikte, muhtar mahalleri için talep ve isteklerini de ilgili birimlerden katılan yetkililere bildirdi.