Gazze’ye atılan bomba sayısı, ABD’nin Afganistan’a attığının iki katı

Yabancı Paralı Katillerin İsrail adına işlediği cinayet itirafları!!

“Çok iyi para ödüyorlar, iyi ekipman ve sessiz çalışma.”

 

Deniz Feneri Derneği Uluslararası İlişkiler Biriminin sahadan takip ettiği bilgiler ve yabancı sosyal medya verilerini birleştirdiğinde çok vahim bir gerçeği ortaya koyuyor!

 

İsrail uçakları tarafından ve denizden Gazze’ye 7 Ekim’den beri atılan bomba sayısı ABD’nin Afganistan’a attığı toplam iki katı seviyesine ulaştı.

▪️İsrail işgali son saatlerde 231 kişinin hayatını kaybettiği 10 büyük katliam gerçekleştirdi.

▪️İsrail işgalinin Gazze Şeridi’ndeki ailelere karşı işlediği katliamların sayısı 1006’ya yükseldi.

▪️İsrail saldırısında geçen yılın 7 Ekim’inden bu yana 3 bin 900’ü çocuk, 2 bin 509’u kadın olmak üzere toplam 9 bin 488 şehit olurken, 24 bin 158 kişi ise yaralandı.

Üstelik bunlar yalnızca resmi sayılar.

İspanyol gazetesi El Mundo’da yayınlanan, İspanyol ve Fransız paralı askerlerinin saldırılar için bölgede bulunduğunun yer aldığı haber skandal bir gerçeği gözler önüne serdi.

Haberde Gazze’de Hamas’a karşı savaşan bir İspanyol paralı asker: “Çok iyi para ödüyorlar, iyi ekipman ve sessiz çalışma.” Cümleleriyle röportaj veriyordu. Hatta bölgedeki bu paralı askerlere 12.000 Euro maaş ödendiğine dair iddialar da aynı haberle gündeme geldi.

Bu şekliyle Ukrayna’da gördüğümüz gibi paralı askerlerin bölgeye getirilmesi hususu, İsrail ordusunun kara harekâtında başarısız olmasının da etkisiyle artabilir

Deniz Feneri Derneği de 15 gün sonra irtibat kurabildiği Gazze’deki “Hayat Yolu Derneği” vasıtasıyla sıcak yemek, hijyen malzemeleri ve gıda kolisi dağıtımını koşullar ağır olmasına rağmen hız kesmeden devam ettiriyor.