Bahçeli:CHP Güvenlik sorunudur

Ankara İl Başkanları Toplantısı’nda konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,;CHP bu ülkenin güvenlik sorunudur,AK Parti ile çözemeyeceğimiz bir mesele olmayacaktır. Tarafımız belli ve değişmedi. AK Parti ile müzakerelerde öncelik Türkiye Yüzyılı. Ne söz verdiysek tutarız,dedi.

Bahçeli:-Türkiye’nin öncelikli sorunlarından birisi muhalefetin iflas bayrağını çekmesidir. Çirkef muhalefet kendi kendini yiyip bitiren siyasi organizmaya dönüşmüştür. Zillet ile hezimet arasında sallanan CHP, İP ve DEM alçak tehdide başvurmaları gizlenemez boyutlardadır. Türkiye düşmanlarının siyasi taşeron olacak kadar partilerin demokrasiye değil Türkiye’ye zarar verdikleri açıktır. Bizim için asıl tehlike dış düşmanlar değil siyasete yuva yapmış siyasi tüfelilerdir. CHP temelde güvenlik sorunudur. PKK’nın demlenmiş hali güvenlik sorunudur. İYİ Parti kendi içinde alavere dalavere kutuplaşmasıdır. Kökü olmayanın dalından bahsetmek akıl ve mantık işi midir? Muhalefet bu mihrakların stepnesi işletmesi işbirlikçisidir.dedi.

Şeyh Said Bulvarı tartışmasına da değinen Bahçeli :Hınıslı Said bir vatan hainidir, yaşadığı dönemin terörist başıdır, katildir, canidir emperyalizmin uşağıdır.” dedi.

Konuşmasında TFF ye de çatan Bahçeli Halil Umut Meler e yapılan saldırıyı bir defa daha kınayarak; Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) süreci yönetemedi. Hakemimize karşı saldırıyı ön şartsız lanetliyoruz, şeklinde konuştu.