Özdağ,İyi Partiden randevu talebine cevap bekliyor

 

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Samsun’da basın açıklaması yaptı.

Prof. Dr. Ümit Özdağ: Zafer Partisi, yerel seçim öncesi Karadeniz bölge çalışmalarına başladı. Bu gezinin amacı Zafer Partisi’nin oyları bütün anketlerin gösterdiği gibi yükseliyor. Açık söylüyorum; yükseliş Marmara, Ege ve Akdeniz Bölgesinde gerçekleşiyor. Ancak İç Anadolu’da, Karadeniz’de seçimlerden bu yana stabil seyrediyor, anketlerde böyle çıkıyor. Onun için bu bölgelerde seçim öncesinde hem adaylarımızı tanıtmak hem de oy grafiğimizi yukarı çekmek üzere yoğun bir çalışma temposu içerisine giriyoruz. Bu seçimlerden önce son gelişimiz değil. Seçimlerden önce ilk gelişimiz. Tekrar bu bölgeye geleceğiz, yerelde de yoğun çalışmalar gerçekleştireceğiz.

Diyarbakır’da bir bulvara bir vatan haininin isminin, Cumhuriyete karşı isyan etmiş bir çapulcunun verilmesini eleştiren Özdağ;  Buradan Recep Tayyip Erdoğan’a soruyorum, AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan; 3-5 bölücü oyu almak için Türk askerinin, Türk polisinin kanına girmiş, masum sivilleri öldürmüş, İngiliz emperyalizminin kışkırtmasıyla isyan çıkartarak Türkiye’nin Musul ve Kerkük harekatını engellemiş bu adamın adını bulvara verdikten sonra bu bulvarın üzerindeki göbeğin adını Abdullah Öcalan göbeği mi koyacaksın? diyerek şunları söyledi:-Biz bu ismi kabul etmeyeceğiz ve Türk siyasetinin gündeminden valilik geri adım atana kadar, Recep Tayyip Erdoğan geri adım atana kadar her gün gündemde tutacağız.

 

“İyi Parti Genel Merkezi’nin Zafer Partisi’ne de randevu vereceğini tahmin ediyoruz”

Biz, Zafer Partisi olarak yerel seçimlere giderken İyi Parti’ye bir çağrı yaptık. Bu çağrıda üzerinde anlaşamadığımız hususları erteleyerek veya parantez içine alarak seçimde bir işbirliği gerçekleştirelim dedik. Böyle bir işbirliğinin yüzde 20’lik bir potansiyeli temsil ettiğini, Türk milletini iki kutup arasında ayrışmaktan kurtaracağını ifade ettik. Bundan dolayı bu teklifimiz seçmen zemininde büyük bir sevinçle karşılandı. Ancak şu ana kadar hem bu çağrımıza hem de Sayın Akşener’i ziyaret etmek için yapmış olduğum başvuruya bir cevap alamadım. Biz, Zafer Partisi olarak Türk milletinin menfaatlerini her türlü kişisel gururun üzerinde tutarak siyaset yapıyoruz. İyi Parti’ye yapmış olduğumuz bu işbirliği çağrısına en kısa zamanda artık İyi Parti’den de cevap beklemenin hakkımız olduğunu aynı zamanda Atatürkçü vatansever seçmenin de hakkı olduğunu düşünüyoruz. HÜDA PAR’a randevu veren İyi Parti Genel Merkezi’nin Zafer Partisi’ne de randevu vereceğini tahmin ediyoruz.