Gakkoş Sözü; Elim Harama Değmeyecek !

Gakkoş Sözü; Elim Harama Değmeyecek !
 

31 Mart’ta yapilacak olan yerel seçimlerin en iddialı vaadi Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen’den geldi; Elim harama degmeyecek diye söz veren Aygen, Mussolini den bir alıntı yaparak Elazığ’a “Erkek adam lazım” dedi.

 

 

Gözcü TV nin Haber Karavanı programında gazeteci Alptekin Aydoğan’in konuğu olan Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen çarpıcı açıklamalarda bulundu. Elazig’ da seçimleri kazanacağına inandığını belirten Aygen 30 yılın ardından Elazıği tekrar kazanacaklarını belirtti.

 

Elim Harama Değmeyecek !

 

Aygen birlikte yönetim vurgusu yaparken, geçmiş mesleki yaşamı, akademik kariyeri ve yöneticilik tecrübeleri ile Elaziglilarin yakından tanıdığı birisi olduğunu belirtti. Aygen secmenlerine asla elini harama surmeyecegi konusunda söz verirken Elazığ’ı birlikte yönetme konusunda da söz verdi.

 

Elazığ’a Erkek Adam Lazım !

 

Elazig’in hakettiği yerde olmadığını belirten Aygen, yıllar gecmesine rağmen yaşanan kokunc depremin yaralarının hala sarilamadigini, Elazig’in hakettiği yerde olmadığını belirtti. Aygen, projeleriniz ne? Sorusuna Mussoli nin bir sözüyle yanıt vererek, Elazığ’a erkek adam lazım. Dirayetli yönetim lazım diye yanıt verdi.

 

Elazığ Spora Destek Olacağım.

 

Elazığ’ı bir marka şehir yapma hayali olduğunu söyleyen Aygen, Elazığ Spor da bu kentin bir markası. İnşallah goreve geldiğimizde Elazığ Spora da destek olacağız dedi.