İyi partiye niyet,Zafer Partisine kısmet

Ankara Büyükşehir adaylığı için İYİ Parti ile anılan isim Zafer Partisi’nin adayı oldu

İYİ Parti ile ismi anılan ve bir dönem mevcut Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın da başdanışmanlığını yapan Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Servet Avcı’nın Zafer Partisi’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğu ifade ediliyor.

Yerel seçimlere sadece 3 ay kala, partilerin aday belirleme çalışmaları devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için CHP, mevcut belediye başkanı Mansur Yavaş ile devam edeceğini açıklamıştı. Bunun üzerine gözler diğer partilerin açıklayacağı isimlere çevrildi.

Elips Haber’den Bünyamin Güler’in haberine göre, adı İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için geçen Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Servet Avcı, Zafer Partisi’nden Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacak. Avcı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın da bir süre başdanışmanlık görevinde bulunmuştu. Geçtiğimiz günlerde ise İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Servet Avcı ile görüştüğü basına yansımıştı. Ancak Akşener’le görüşen Avcı’nın Zafer Partisi’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğu öğrenildi.

Zafer Partisi’nin İstanbul adayının ise yine Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı yapan Azmi Karamahmutoğlu olacak. İzmir’de ise Ekonomist-Yazar H. Bartu Soral’ı aday olarak gösteren Zafer Partisi’nin kısa bir süre sonra büyükşehir belediye başkan adayları başta olmak üzere diğer adaylarını kamuoyuna duyurması bekleniyor.

Kaynak: https://www.elipshaber.com/i