SDD’den Adalet ve Demokrasi Haftası’na üç etkinlik

Sosyal Demokrasi Derneği’nden, Adalet ve Demokrasi Haftası’na üç etkinlik

Sosyal Demokrasi Derneği, Uğur Mumcu Araştırmacı Gazetecilik Vakfı’nın 24 Ocak 1993 tarihinde suikast sonucu öldürülen Uğur Mumcu anısına 24-31 Ocak’ta düzenleyeceği “31. Adalet ve Demokrasi Haftası”nda 3 ayrı etkinliğe ev sahipliği yapacak.

 

Ankara’nın çeşitli yerlerinde düzenlenecek ve “2024 Türkiyesi” temasıyla düzenlenecek etkinliklerde adalet, demokrasi ve laiklik kavramları ele alınacak.

 

26 Ocak Cuma günü saat 18.00’de “2024 Türkiyesi’nde Laiklik” başlığıyla Polatlı Belediyesi 13 Eylül Kültür Merkezi’nde düzenlenecek etkinliğe CHP Ankara Milletvekili Aliye Timisi Ersever ve Flash Haber TV Ankara Temsilcisi Fatih Ertürk konuşmacı olarak katılacak.

 

28 Ocak Pazar günü saat 14.00’te CHP Pursaklar İlçe Başkanlığı’nda CHP Genel Başkan Yardımcısı M. Gül Çiftci Binici ve Cumhuriyet Gazetesi Yazarı, aynı zamanda eski milletvekili Mustafa Balbay, “2024 Türkiyesi’nde Adalet” konusunu konuşacak.

 

Son etkinlik 31 Ocak Çarşamba günü saat 18.00’de Gölbaşı Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılacak. “2024 Türkiyesi’nde Demokrasi” ismiyle yapılacak etkinlikte CHP Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka ve Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Sertaç Eş konuşacak