ÇANKAYA’DA UĞUR BÖCEĞİ KREŞİ 17 ŞUBAT’TA DİKMEN’DE HİZMETE AÇILIYOR

ÇANKAYA’DAN YENİ BİR KREŞ DAHA

 

-UĞUR BÖCEĞİ KREŞİ 17 ŞUBAT’TA DİKMEN’DE HİZMETE AÇILIYOR

 

Çankaya Belediyesinin son 10 yılda hizmete açtığı kreşlere bir yenisi ekleniyor. Dikmen Karapınar Mahallesi’nde inşa edilen Uğur Böceği Gündüz Bakımevi Çankaya Belediyesinin 15. kreşi olarak 17 Şubat’ta hizmete sunulacak.

Çankaya Belediyesi çağdaş ve kaliteli okul öncesi eğitimi ile aileler tarafından en çok kreşlerine bir yenisini ekliyor. Son 10 yılda 10 kreşi hizmete açarak yüzlerce çocuğa hizmet veren Çankaya Belediyesi, Uğur Böceği Gündüz Bakımevi ile kreş sayısını 15’e çıkararak yaklaşık 2 bin çocuğa eğitim imkanı sunmuş olacak. Dikmen Karapınar Mahallesi’nde inşa edilen Uğur Böceği Gündüz Bakımevi 100 çocuk kapasiteye sahip olacak.

 

EVRENSEL DEĞERLER İLE ÇAĞDAŞ EĞİTİM

“Biz en çok çocukların belediyesiyiz” anlayışı ile çocukların gelişimi ve eğitimine yönelik hizmetlerini artırarak sürdüren Çankaya Belediyesi, piyasa koşullarına göre uygun ücretle, çağdaş ve kaliteli eğitim veriyor. Ebeveynlerin öncelikli tercihi olan Çankaya Belediyesi kreşleri, çocuk merkezli, aile katılımına dayalı, yaratıcılığı destekleyen, toplumsal cinsiyet eşitliği, ekolojik düşünce, özgürlük, eşitlik, çağdaş yaşam, barış ve dostluk gibi evrensel değerleri temel alan eğitim programları ile yeni nesiller yetiştiriyor.