“Emeklilerin, çalışanların, yoksulların hakkını söke söke alacağız!

Ankara Eryaman’da Ankara İl Başkanı Ümit Erkol ve Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu ile  halka hitap eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “Emeklilerin, çalışanların, yoksulların hakkını söke söke alacağız!”dedi.

Özel Eryaman’daki konuşmasında “Ankara’da rekor kıracağız. Büyük bir zaferi müjdeliyorum size. Rekor takımının Ankara’daki başkanı Mansur Yavaş’ın selamını getirdim size. Mansur Başkan geldiğinden beri Ankara’da huzur, sevgi mutluluk var. Ayrımcılık yok, partizanlık yok. Bütün Ankara’yı hep birlikte kucaklamak var. Tabi seçmenin kararına sonuna kadar saygılıyız. Şimdiden kimse seçmenin kararına ipotek koyamaz. dedi.

Özel ,Anketleri yapan firmaların bütün temsilcileri şunu söylüyorlar: Ankara’da yarış bitti, yarışın sonu belli. Fakat  bizi gururlandıran hem de insan onuruna yaraşır bir sosyal belediyecilik anlayışını Türkiye’ye gösterirken, en büyük sıkıntısı hizmet etmek istediğinde sürekli elini kolunu bağlayan Büyükşehir Meclis çoğunluğunun olmamasıydı. Şimdi hepimize düşen bir görev var; Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde çoğunluğu alacağız. Rehavete kapılmak yok, bir tek oyun bile önemi var” ifadelerini kullandı.