Emeklilerin maaş promosyonlarına da sahip çıktı !

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan,  Bankaların Emeklilere her yıl verdiği maaş promosyonlarına sahip çıktı.

Sosyal Güvenlik Kurumunun emekli aylıkları için ödemeleri bankalar aracılığıyla yaptığı promosyon ödemelerini sanki Emekliler için bir lütufmuş gibi sunan Bakan lşıkhan şöyle konuştu:

-Emeklilerimiz için getirdiğimiz önemli yeniliklerden bir tanesi de 2017’de uygulamaya başladığımız banka promosyonlarıydı.

*Sosyal Güvenlik Kurumumuzun yürüttüğü çalışmayla ilgili, kamu bankalarımızda emekli aylığı promosyon ödemelerini yaklaşık 2 katına çıkararak, aylık miktarına göre 8 bin ile 12 bin lira arasında olacak şekilde yükselttik.

*Kamu bankalarımız pazartesi günü itibarıyla promosyon güncelleme başvurularını almaya başlayacaklar. 28 Mart itibarıyla da inşallah süreci tamamlanan emeklilerimizin promosyonları da hesaplarına yatmış olacak.

*Diğer bankalarla da promosyon ödemelerinde artış sağlanması yönündeki çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu gelişmeleri takip ediyoruz, belirlendiğinde ve sonuca vardığında emeklilerimizle paylaşacağız.