“MHP olarak milletimizin mesajını aldık”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,  Yerel seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, “Parti olarak milletimizin mesajını aldık. MHP ve Cumhur İttifakı’nın çok güçlü bir şekilde millete hizmet yolculuğunu sürdüreceğinden herkesin emin olması başlıca arzumuzdur.” dedi.

MHP nin grup toplantısında konuşan Bahçeli, yeni anayasa çağrısında da bulunarak “Biz hazırız, darbe anayasasını rafa kaldırmanın sadece zaman, sabır, emek ve sağduyu gerektirdiğine inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

31 Mart seçimlerini işlerine geldiği gibi okuyanlar zillettedir, kalpleri kas katı kesilmiştir. MHP seçimden başarıyla çıkmıştır. Türk milleti geleceğini Cumhur İttifakında görmüştür. Türkiye sandıktan kurulmamıştır. Türk tarihi sandıkta yazılmamıştır.

Bahçeli şunları söyledi:

-Milletin demokratik kararına saygılıyız. Yerel ve genel seçimleri karıştırmak yanlıştır. Yerel seçimlerde özne ve öncelik adaylar olduğu halde genel seçimlerde partilerdir. 31 Mart yerel seçimlerinden sonra rota değiştiren, hedeflerinden sapan bir Türkiye yoktur. Olması da mevzu konusu değiştir. ‘Yerel iktidar olduk’ diyenler hayal aleminde. Şımarıklığın alemi yoktur. Çünkü bugün şımaranların yarın milletten şamarı yemeleri mukadderdir.