”Seçim bitti, Vatandaş yoksulluğa acil çözüm bekliyor”

YMP’li  Mehmet Atıcı’dan çağrı

ÜLKENİN GÜNDEMİ YOKSULLUK

Yerli ve Milli Parti Emeklilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Atıcı, Türkiye’nin ciddi bir ekonomik kriz yaşadığına işaret ederek, “Seçimler bitti. Vatandaşımızın yoksulluğunu giderecek çözümler için asıl gündemimize geri dönelim” çağrısı yaptı.

Yerli ve Milli Parti Emeklilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Atıcı, 31 Mart yerel seçimlerinin tamamlanmasının ardından ülkenin can alıcı gündemine dönmesi gerektiğini vurguladı.
Seçimlerde başarı elde eden yeni başkanları ve partilerini tebrik eden Atıcı, “Ülkemizin gerçek gündemi açlık ve yoksulluk. Seçim döneminde pek çok önemli gündem ertelendi” dedi.

SORUNLAR YERLİ YERİNDE DURUYOR

Zamların kaldığı yerden devam ettiğini ifade eden Atıcı, şöyle devam etti: “Yoksul vatandaşımız hala yoksul. Enflasyon hala çok yüksek. Gıda fiyatlarında artışlar sürüyor. Vatandaşımızın ucuz gıda kuyrukları bitmedi. Çalışanın emeklinin maaşları enflasyon karşısında erimeye devam ediyor. Kısaca sorunlar yerli yerinde duruyor. Seçimler bitti. Ülkeyi yönetenler gerçek gündeme dönmeli ve sorunları çözecek acil tedbirler almalıdır.