Özgür Özel ,İftiralardan kazanacağı tazminatla Afyon sucuğu dağıtacak

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Afyonkarahisar’daki toplantıda kendisi hakkında ortaya atılan “daire” ve yurt dışı mal varlığı iddialarına sert çıktı. Özel, iftira atanlara dava açacağını açıkladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Afyonkarahisar İl Belediye Başkanları Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, hakkındaki ‘daire’ iddiaların yanıt verdi.

Özel, yıkım kararı olan bir yeri alıp para kazandığı ve ABD‘de daire aldı iddialarına çok sert cevap verdi. Özel, hakkında iftira atanlara tek tek dava açacağını belirtip kazandığı para ile de Afyon sucuğu alıp garibanlara dağıtacağını bildirdi. Özel, daire iddiaları ile ilgili özet şöyle konuştu:

‘Özgür Özel yıkım kararı olan bir yeri aldı, para kazandı’ dediler. 18 katlı bir daire olduğu çıktı. ‘Aldı, çok para kazandı’ dediler. 18 daire içinde en pahalıya alanın biz olduğumuz ortaya çıktı.

Bir sürü yalan ürettiler. Bugün partiden de fevkalade ahlaksız işler yüzünden gönderilmiş birisini çıkarmış ve ‘Ben biliyorum’ diyor, partiden atılalı yıllar olmuş, ‘Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu Amerika’da 3 milyon dolarlık daire aldı’ diyor.

Değil Amerika’da, dünyanın herhangi bir yerinde, Türkiye dışında bir tırnak makasım varsa, bir centim varsa işte orada elinizde, Dışişleri Bakanlığı sizde. Trump yanınızda, Amerika’nın kuralı, kanunu şeffaflığı ortada. İspatlamayan namertti

Ama bunu ispatlayamayan o sabahın köründe iftira atana da yan tarafındaki irili ufaklı paçavralara da söylüyorum. Aynı geçmiş sefer olduğu gibi hepsine dava açacağım, bütün bu davaları kazanacağım. Bu davaların parasıyla garip gurebbaya Afyon sucuğu dağıtacağım. Alnınızı karışlayacağım, hodri meydan. Hodri meydan”

“CHP YAKIŞANI YAPACAK”

Özel, Afyonkarahisar‘daki konuşmasında CHP’li belediyelere yönelik operasyonları, gözaltıları, tutuklamaları ve iktidarın tutumunu hedef aldı. Özel, konuşmasında hem son operasyonlara hem de yargı süreçlerine ilişkin sert değerlendirmelerde bulundu.

Özel, iktidarın seçim kaybettiğinde “milli irade” söyleminden uzaklaştığını savunarak CHP örgütünün sahadaki gücüne dikkat çekti. Bu süreçte partiye karşı “yargı kolları” üzerinden bir taarruz yürütüldüğünü söyledi.

Özkan Yalım’a atıfla CHP’nin yakışanı yapacağını Özel şöyle anlattı:

“Bir kişinin demokrat olduğuna seçimi kazandığı gece ne yaptığıyla değil, seçimi kaybettiği gece ne yaptığıyla, seçimi kaybettikten sonra ne yaptığına bakılır.

bu ülkeyi kazandığı seçimlerde, ‘Milli irade, milli irade’ diyen ama kaybettiğinde o iradeyi milli değil kirli gören, kendine verilen oyları, ‘Milli irade baş tacı’ deyip verilmediğinde baş aşağı etmeye çalışan bir anlayışla karşı karşıyayız. O yüzden bir yıldır Cumhuriyet Halk Partili belediyeler ve Cumhuriyet Halk Partisi, AK Parti’nin yargı kolları eliyle, öyle ya kadın kollarını yeniyoruz biz. Bizim kadın kollarımız, AK Parti Kadın Kolları’nın gösterdiğinin üç katı, dört katı performansla sahada. Gençlik kollarımız, AK Gençlikle mukayese kabul edilmeyecek bir dinamizmle sahada. Yerel seçimlerde gördünüz sonrasında da. Örgütümüz dimdik ayakta. AK Parti’nin örgütünü gören yok sokakta. Salon partisi olmuşlar. Yazın serinlettikleri, kışın ısıttıkları salonlarda atadıklarına kendilerini alkışlatarak siyaset örmeye çalışanlara karşı sokakta, fabrikada, işçi servisinde, köyde siyaseti ören, siyaseti yapması gerektiği yerde yapan, halkın içinde yapan dinamik bir örgütü yenemeyecekleri için hiçbir partide olmayan yargı kollarını kurdular ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne karşı taarruza geçtiler. İşte öyle bir sürecin sonundayız. Öyle bir sürecin içindeyiz. Devamındayız, sonundayız. O yüzden bu salonda olması gereken iki arkadaşımız operasyonlarla şu anda gözaltındalar, tutuklu haldeler. Özellikle ve özellikle şunu söylemek istiyorum. Geçtiğimiz günlerde operasyonların bir tanesinde hiçbirimizi memnun etmeyecek görüntüler oldu. Hiçbirimizi memnun etmeyecek bir nokta geldi. Orada da özeleştirimizi yaptık. Gerekli görevlendirmelerimizi yaptık. Yasaklı görüşme süresi bittikten sonra ilgili hukukçu arkadaşlarımızla görüştüler, MYK’nın verdiği yetki ile de raporlarını hazırladılar. Önümüzdeki günlerde Cumhuriyet Halk Partisi onu bugün sizler de değerlendireceksiniz, aldığı karar doğrultusunda kendisinden bekleneni, kendisine yakışır bir şekilde hayata geçirecek.

  • Çankaya Gazetesi

    1984 yılında yayın hayatına başlayan ÇANKAYA GAZETESİ nin merkezi Ankara dır. Ender Yoldar' ın yönetiminde Atatürk İlke ve İnkılaplarına, Milli ve Manevi değerlere bağlı bağımsız ve tarafsız bir gazetedir.

    Related Posts

    İRAN HÜRMÜZ BOĞAZINI YİNE KAPATTI

    İran ordusu, dün açıldığı duyurulan Hürmüz Boğazı’nın yeniden kapatıldığını duyurdu. Yapılan açıklamada, kararın ABD ablukası nedeniyle alındığı belirtildi. Öte yandan ABD Başkanı Donald Trump,   İran’ı yeniden tehdit etti. Trump, anlaşmaya…

    Fenerbahçe son anda yıkıldı:2-2

    Fenerbahçe, Süper Lig’in 30. haftasında evinde Çaykur Rizespor ile 2-2 berabere kaldı ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturma fırsatını tepti. Sarı lacivertliler maçı 2-1 kazanmak üzereyken 90+8’de Sagnan’ın ilginç kafa…

    Gözden Kaçırmayın

    “CEBİMİZDE 10 BİN LİRA OLMADAN MAZOT ALMAK İÇİN POMPAYA YANAŞAMIYORUZ”

    “CEBİMİZDE 10 BİN LİRA OLMADAN MAZOT ALMAK İÇİN POMPAYA YANAŞAMIYORUZ”

    ”3 Temmuz devam ediyor”

    ”3 Temmuz devam ediyor”

    İRAN HÜRMÜZ BOĞAZINI YİNE KAPATTI

    İRAN HÜRMÜZ BOĞAZINI YİNE KAPATTI

    Fenerbahçe son anda yıkıldı:2-2

    Fenerbahçe son anda yıkıldı:2-2

    Herkes” ARDA GÜLER” i konuşuyor

    Herkes” ARDA GÜLER” i konuşuyor

    KATLİAMIN YAŞANDIĞI OKUL EĞİTİME KAPATILDI

    KATLİAMIN YAŞANDIĞI OKUL EĞİTİME KAPATILDI