ÇOCUKLAR İÇİN SINIR YOK

ÇOCUKLAR İÇİN SINIR YOK

Çankaya Belediyesi, sosyal medya aracılığıyla iletişime geçen öğretmenlerin kitap ihtiyaçlarını geri çevirmiyor. Belediye, şimdi de Van’ın Saray ilçesi Kekikdüzü Köyü’ne dost elini uzattı.

Çankaya Belediyesi, çocukların eğitimi ve ihtiyaçları için hiçbir talebi geri çevirmiyor. Van Saray İlçesi Kekikdüzü Köyü İlkokulundan sosyal medya aracılığıyla ulaşan öğretmenin talebine cevap veren Çankaya Belediyesi, çocuklara kitap, kırtasiye, giysi ve oyuncak gönderdi.

“OYNAYARAK, OKUYARAK BÜYÜSÜNLER”

Kekikdüzü Köyü İlkokulu, anaokulu ve ilkokulu öğrencilerini sevindiren Çankaya Belediyesi, daha önce de Türkiye’nin çeşitli yerlerine kitap, kırtasiye ve oyuncak desteği vermişti. Çocukların eğitimi ve ihtiyaçları için her adıma destek vereceklerini her platformda dile getiren Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Bizim için her yer Çankaya. İnsana hizmet noktasında elimizi, ulaşabildiğimiz her yerde taşın altına koyarız. Çocuklar söz konusu olunca bu isteğimiz bir kat daha artıyor. Çocuklarımız oynayarak, okuyarak büyüsünler” diye konuştu.