Denizli ile buraya kadarmış:2-0

Avrupa’da Lazio’ya yenilerek havlu atan Galatasaray, bir darbe de ligde aldı. Sarı-kırmızılılar deplasmanda Gaziantepspor’a 2-0 yenilerek lig yarışında önemli bir darbe aldı.
Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında Galatasaray, Gaziantepspor deplasmanında büyük yara aldı. Sarı-kırmızılılar iki önemli yıldızından yoksun çıktığı karşılaşmayı 2-0 kaybetti.
Gaziantepspor’un gollerini 5. dakikada Emre Nefiz ve 54’te Daniel Larsson kaydetti. Galatasaray deplasmanda kazanamama serisini 8 maça çıkardı. Sarı-kırmızılı takım 37 puanda kalarak 5. sırada kendine yer buldu. Gaziantepspor ise 30 puana yükselerek 9. sıraya sıçradı.
Mustafa Denizli gidiyor Okan Buruk geliyor
Gaziantepspor maçı sonrası görevi bırakacağına işaret eden Mustafa Denizli, bugün istifasını verecek. Yönetim ilk olarak Okan Buruk ile masaya oturacak.
Galatasaray’da çöküşün son hamlesi Gaziantepspor yenilgisi sonrası yaşandı. Tribünlerin tepkisini çeken Teknik Direktör Mustafa Denizli, mücadele sonrası “Yarın (bugün) başkanla görüşeceğiz. Ben bir karar aldım ama bunu burada söylemem saygısızlık olabilir” diyerek görevi bırakacağı sinyalini verdi. Denizli, bugün yönetime istifasını sunacak.
Yönetimin kabul edeceği istifa sonrası gündemde A ve B planları var. Yönetim, ilk olarak sezonun ilk bölümünde Sivasspor’da 11 maç geçiren kulübün efsane ismi Okan Buruk ile masaya oturacak. Buruk kabul etmezse, Claudio Taffarel, sezon sonuna kadar takımı götürecek.
1 MİLYON DOLAR ÖDEYECEK
Mustafa Denizli, 1.5 yıllık sözleşmesi karşılığı maaşı olan paranın 1.5 milyon dolarını peşin almıştı. Ocak ve şubat ayları için de 200’er bin dolar alan kurt hoca, görevden ayrılırsa yapılan sözleşme gereği 1 milyon doları geri ödemek zorunda kalacak
TEZAHÜRATA ÇOK ÜZÜLDÜ
Denizlİ’ye, taraftarın, “Mustafa Denizli rezil ettin bizi” tezahüratı da soruldu. Bu sözlere çok üzüldüğünü belirten deneyimli teknik adam, “Ben bu camiaya söylenenler dışında çok şeyler yaşattım. Çok üzüldüm” itirafında bulundu.
11 HAFTA UĞURSUZLUĞU
Sezona Hamza Hamzaoğlu ile başlayan G.Saray, 11. haftada yol ayrımına gelmişti. 21 puan toplayan Hamzaoğlu istifa etmişti. Taffarel’in bir maçlık görevi alması sonrası Mustafa Denizli geldi. O da 11 lig maçının ardından 11 puan toplayarak bıraktı.