Kadıköy Derbisinin kralı Fenerbahçe :2-0

Fenerbahçe, sahasında Beşiktaş’ı 2-0 mağlup etti.
Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yarışı yapan iki takımın mücadelesinde Hakem Cüneyt Çakır maça damgasını vurdu. Ülker Stadı’nda oynanan mücadelede ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 3. dakikada Volkan Şen ve 82. dakikada Nani kaydetti. Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 53 yaparak bir maç fazlasıyle tekrar liderlik koltuğuna otururken, bir maçı eksik olan Beşiktaş 51 puanda kaldı ve ikinci sıraya geriledi. Sarı-lacivertli ekip sahasında oynadığı son 36 derbi maçını da kaybetmeyerek rakiplerine gözdağı verdi.
MAÇIN GOL DAKİKALARI
3. dakikada Fenerbahçe, sol çaprazda HAKEM CÜNEYT ÇAKIR’ IN ÇOK TARTIŞILAN bir kararıyla kazandığı serbest vuruşta üstünlük golünü buldu. Caner Erkin’in ortasında ceza alanı içinde sağ çaprazda boş pozisyonda topla buluşan Volkan Şen, meşin yuvarlağı güzel bir vuruşla filelere gönderdi: 1-0.
82. dakikada Delgado’nun hatasında topu alan Ozan Tufan, sağdan ceza alanına girdiği anda meşin yuvarlağı altı pasta müsait durumda bulunan Nani’ye gönderdi. Portekizli oyuncu, meşin yuvarlağı rahat bir şekilde filelere göndererek farkı 2’ye çıkardı: 2-0.