Taşdelen, minik öğrencilerle

MEKTUBA ZİYARETLE CEVAP

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, İltekin ve Mithatpaşa İlköğretim okullarını ziyaret ederek öğrencilerle ve öğretmenlerle bir araya geldi. Taşdelen, kendisine teşekkür ve talep mektubu yazan İltekin İlköğretim Okulu 2-D sınıfı öğrencilerini ziyaret ederek, mektuplarına sözlü cevap verdi.
Taşdelen: “Çocuklarımız bizim her şeyimiz. Onlar için çalışıyoruz. Çankaya’da fiziki koşulları kötü olan okul bırakmayacağız”

Çankaya Belediyesi’nin yaz döneminde büyük çaplı tadilat ile yenilediği okullardan olan Cebeci İltekin İlköğretim Okulu ile Dilekler Mahallesi Mithatpaşa İlköğretim Okulu’na Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ziyarette bulundu.
Çankaya Belediyesi, okulların fiziki şartlarını iyileştirme çalışmaları kapsamında İltekin İkokulu’nda zemin, iç cephe, dış cephe, boya, korkuluk, spor aletleri gibi birçok yenileme çalışması gerçekleştirmişti. Okullarının yenilenmesi nedeniyle Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’e teşekkür mektubu gönderen 2-D sınıfı öğrencilerini ziyaret eden Taşdelen miniklerin sevgi gösterisiyle karşılandı. Taşdelen, çocuklara Çankaya Belediyesi’nce hazırlanan Dünya Klasikleri kitap serisinden armağan etti. Diğer sınıfları da gezen Taşdelen, çocuklarla bol bol sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

OKULUMUZ KOLEJ GİBİ OLDU”
Çocukları ziyaretinin ardından okul yönetimi ve öğretmenlerle bir araya gelen Taşdelen, Okul Müdürü Gülay Karasu’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çankaya Belediyesi’nin yaptığı tadilat çalışmalarının ardından fiziki koşulların adeta bir kolej havasına büründüğünü belirten Karasu, teşekkür etti.

ÜNLÜLERİN OKULU
Cebeci İltekin İlköğretim Okulu, ilk yıllarında bölgenin tek ilkokulu olması nedeniyle birçok ünlü ismi yetiştirmiş. Mehmet Ali Erbil, Hülya Koçyiğit, Müşfik Kenter gibi birçok ünlü ismin sıralarından geçtiği İltekin İlköğretim Okulu’nun mezunları arasında Çankaya Belediye Başkan Yardımcılarından Yasemin Asil de var.

BELEDİYE BAŞKANI OLMAK İSTEYEN ÇOK
Dilekler Mahallesi Mithatpaşa İlköğretim Okulu’nu da ziyaret eden Çankaya Belediye Başkanı, sınıfları gezerek çocuklarla bir araya geldi. Kitap hediyelerini sunduktan sonra miniklerle sohbet eden Taşdelen, çocuklardan gelen soruları da yanıtladı. “Büyüdüğünde belediye başkanı olmak isteyen var mı?” sorusuna çok sayıda “evet” cevabı alan Alper Taşdelen, çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.
Yapılan tadilat ve bakım çalışmalarını yerinde inceleyen Taşdelen, okul yönetimi ile sohbet ederek ihtiyaçları da dinledi.

TAŞDELEN: “YIL SONUNA KADAR BÜTÜN OKULLARIMIZIN FİZİKİ KOŞULLARINI İYİLEŞTİRECEĞİZ”
Geçtiğimiz yaz boyunca 70 okulun tadilatının tamamlandığını ifade eden Taşdelen, Çankaya’da yıl sonuna kadar fiziksel açıdan uygun olmayan hiçbir okul bırakmayacaklarını belirtti. “Çocuklarımız bizim her şeyimiz, bizim için onlardan daha değerli hiçbir şey yok” şeklinde konuşan Alper Taşdelen, okul tadilatlarının artarak devam edeceğini söyledi.