…Ve Denizli’ de resmen gitti !

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yarışına haftalar önce havlu atan Galatasaray’da teknik direktör Mustafa Denizli ile yollar ayrıldı.

Mustafa Denizli istifa etti

Süper Lig’in yayıncı kuruluşunun haberine göre, UEFA Avrupa Ligi’nde Lazio’ya 1-1’in rövanşında 3-1 yenilerek elenen, ardından Süper Lig’in 23. haftasında Gaziantep deplasmanından da mağlubiyetle dönen Galatasaray’da maçın ardından takımdan ayrılmayı düşündüğünü açıklayan Mustafa Denizli’nin resmi istifasını verdiği ve istifanın kabul edildiği açıklandı.
Gaziantepspor maçının ardından Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin, kendi kararını verdiğini, yönetimle görüşerek bunu açıklayacağını söylemesinin ardından gözlerin çevrildiği sarı kırmızılı yönetimden bugün yapılan resmi açıklama da ” 1 Mart tarihi ile Mustafa Denizli ile Kulubümüzün yolları ayrılmıştır denildi. Dün ve bugün yapılan antrenmanlara çıkmayan, tesislerde oyunculara ve tesis çalışanlarına veda ettiği belirtilen Mustafa Denizli’nin daha sonra Başkan Dursun Özbek ile görüşeceği belirtilmiş, ancak görüşmenin bugüne ertelendiği duyurulmuştu.

AKHİSAR BELEDİYE MAÇINDA ORHAN AKŞİT GÖREV YAPACAK
Bu arada dünkü antrenmana çıkmayan ve Florya’ya veda eden Mustafa Denizli’nin yerine ise Galatasaray’ın Akhisar Belediyespor ile oynayacağı Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında alt yapı antrenörü Orhan Akşit ile kaleci antrenörü Taffarel’in takımın başında olacağı iddia ediliyor.
DENİZLİ, 22 RESMİ MAÇTA 11 GALİBİYET ALDI
Öte yandan Galatasaray ile yollarını ayıran ve istifasını yönetime sunduğu ileri sürülen Mustafa Denizli yönetiminde sarı kırmızılı ekip ilk maçına 13. haftada Kasımpaşa karşısında çıkmıştı. Galatasaray, Denizli yönetiminde 22 resmi maçta 11 galibiyet 6 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı.