Aşk ve Aşk temalı sergi ve ERTUĞRUL ATEŞ…….

ERTUĞRUL ATEŞ ” AŞK ve AŞK / LOVE and LOVE ” konulu resim sergisi / EXHIBITION,27 Nisan / April — 21 Mayıs / MAY 2016,
Kav Sanat Galerisi / Kav Art Gallery…………………………
ARTIK BÜYÜYÜ DIŞARDA ARAMIYOR !?……
Sergiden elde ettiği tüm geliri, öğrenim hayatında başarılı, fakat maddi olanaklardan yoksun öğrencilere burs olarak aktaran Kılınçarslan Eğitim, Kültür ve Sanat Vakfı (KAV) Sanat Galerisi, 27 Nisan – 21 Mayıs 2016 tarihleri arasında, usta sanatçı Ertuğrul Ateşi’i ağırlıyor.
Ulusal ve uluslararası platformlarda birçok etkinliğe imza atan sanatçı “Aşk ve Aşk” isimli sergisinde,çalışmalarının kaynağını büyük ölçüde Anadolu Edebiyatının, folklör ve mitlerinde bulduğunu ifade ediyor.Herkes için söyleyecek yeni şeyleri olan aşk koridorundan ilerlemeyi seçiyor.
“Tüm cevapların kendisinde saklı olduğu aşkın bir yuvası varsa, bunun kalp olduğuna inanıyorum.” diyen usta sanatçı Ateş, insanın bir gün karşılaşmak hayaliyle ömür sürdüğü bu eşsiz duygunun kaynağını, aslında beraberinde taşıyor olduğunu fark edince, büyüyü dışarıda aramaktan vazgeçiyor.
Ertuğrul Ateş resim sergisi, 21 Mayıs 2016 tarihine kadar, Pazar hariç her gün 10:00 – 18:00 saatleri arasında KAV Sanat Galerisi’nde ziyaret edilebiliyor.Haber:Halim Utlu