Beşiktaş Sivas’tan şen dönüyor:2-1

Ligin bitmesine 6 hafta kala Beşiktaş altın değerinde 3 puan daha aldı.Spor Toto Süper Lig’de lider Beşiktaş, küme düşme hattındaki Medicana Sivasspor’u deplasmanda 2-1 mağlup etti. Sivas 4 Eylül Stadı’nda oynanan mücadelede konuk ekip Beşiktaş’a galibiyeti getiren golleri 58. dakikada Mario Gomez ve 62. dakikada penaltıdan Oğuzhan Özyakup kaydetti. Beşiktaş’ın Alman golcüsü Mario Gomez maçta bir gol atarken penaltıyı yaptıran isim de oydu. Mario Gomez, 22 gole ulaşarak Beşiktaş tarihinin bir sezonda en fazla gol atan yabancı oyuncusu oldu. Bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 69 yapıp liderliğini sürdürürken, Medicana Sivasspor 24 puanda ve düşme potasında kaldı.
MAÇIN GOLLERİ
58. dakikada Kerim’in defansın arkasına pasında topa hareketlenen Gomez’in ceza alanından vuruşunda, meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 0-1 Gol pasını veren Kerim bu dakikada oyundan alındı.Yerine Gökhan girdi.
60. dakikada Gomez, İbrahim Öztürk ile ceza alanındaki ikili mücadelede yerde kalınca maçın hakemi Halis Özkahya penaltı noktasını gösterdi. 62. dakikada penaltıyı kullanan Oğuzhan, farkı ikiye çıkaran golü kaydetti: 0-2
90+3. dakikada sağdan ceza alanına giren Burhan’ın ortasında ön direğe hareketlenen Chahechouhe, düzgün bir kafa vuruşuyla topu filelerle buluşturdu: 1-2.