Galatasaray ı Antalya’da sıcak çarptı:4-2

Çarşamba günü Fenerbahçe’ye şampiyonlık yolunda çelme takan Galatasaray Antalya’da dağıldı.Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Galatasaray, deplasmanda Antalyaspor’a 4-2 mağlup oldu. Ev sahibi takımın gollerini Eto’o (Dk.15 ve 53), Emrah (Dk.72) ve Rıdvan Şimşek (Dk.90+1) atarken, sarı kırmızılıların sayılarını Diego Angelo (Dk.39 kendi kalesine) ve Umut Bulut (Dk.64) kaydetti. Galatasaray’da Donk, 69. dakikada kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bu sonucun ardından Antalyaspor puanını 36’ya yükseltirken Galatasaray 41 puanda kaldı.
GALATASARAY 9 MAÇTIR KAZANAMIYOR
Spor Toto Süper Lig’de gösterdiği performansla büyük hayal kırıklığı yaşayan Galatasaray’da kötü gidiş devam ediyor. Son 8 resmi maçında galibiyet alamayan sarı-kırmızılı takım, Antalyaspor karşılaşmasında da galip gelemedi ve kötü istatistiğini 9 karşılaşmaya çıkardı. Sarı-kırmızılı ekip, ligde 7, UEFA Avrupa Ligi ile Ziraat Türkiye Kupası’nda ise birer olmak üzere son 9 resmi maçında rakiplerine üstünlük kuramadı. Bu maçların 4’ünü kaybeden Galatasaray, 5 müsabakada ise rakipleriyle yenişemedi.
Galatasaray’a İstanbul’da büyük şok!
Antalyaspor’a 4-2 yenilerek kötü gidişini sürdüren Galatasaray kafilesi İstanbul’da protesto gösterileriyle karşılandı.
Galatasaray Futbol Takımı’nın İstanbul’a dönüşü olaylı oldu. Antalyaspor maçının ardından sosyal medyada örgütlenen sarı kırmızılı taraftarlar, saat 21.15 sularında İstanbul’a inen futbol takımını protesto etti.

Yaklaşık 50 kadar taraftar, yönetim ve futbolcular aleyhinde tezahüratlar yaptı. Taraftarlar uzun süre, “Yönetim istifa” ve “O forma kutsaldır, nasip olmaz herkese” şeklinde bağırarak tepki gösterdi.

Öte yandan havalimanı içinde bulunan bazı taraftarlar kaleci Muslera’ya da sevgi gösterisinde bulundu.

MUSLERA TAKIMDAN AYRI GİTTİ
Bu arada Antalya’dan İstanbul’a takımla aynı uçakta gelen Muslera, çıkışta takım otobüsüne binmeyerek özel bir araçla havalimanından ayrıldı.