Bahçeli’den Koray Aydın’a övgü

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan’ın nikahında şahitlik yapan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar’a yönelik eleştirilere tepki geldi. Bahçeli, ”Cumhurbaşkanının davetine icabet ederek kızının düğününe katılan Genelkurmay Başkanı şiddetle eleştirilmektedir. Bu eleştirilerin anlaşılır ve savunulur bir tarafı yoktur. Sayın Akar, son derece insani ve devlet teamülleri kapsamında görülebilecek bir görevi ifa etmiştir” dedi. Bahçeli, başkan adaylarından Koray Aydın için de ilginç bir çıkış yaptı. Bahçeli, Akşener’le ilgili ‘cemaat uyarısı’ yapan Aydın’ı tebrik etti ve “Adaylar arasında tek Ülkücü odur” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis’te partisinin grup toplantısında konuştu. Devlet Bahçeli IŞİD’in 19 Mayıs’ta Anıtkabir’de saldırı düzenleyeceği istihbaratına ilişkin “Beklentim ve temennim Anıtkabir başta olmak üzere farklı yerleri hedef alma ihtimali olan terör saldırıyla ilgili lazım gelen etkili tedbirlerin süratle eksiksiz alınmasıdır” dedi.
“BU İŞ EN GEÇ CUMA GÜNÜ BİTMELİDİR”

Devlet Bahçeli, dokunulmazlıklarla ilgili anayasa değişikliğinin ilk oylamasının bugün yapılacağını anımsatarak şu ifadeleri kullandı:

“Bu iş en geç Cuma günü bitmelidir. Hiç kimse yaptıklarından dolayı adalete hesap vermekten korkmamalıdır. Teröristlere methiye düzenler, TBMM’yi terörize edenler, katillerin sözde taziye çadırlarında görüntü verip devlete meydan okuyanlar bu ihanetlerinin bedelini sonuna kadar ödemelidirler. Artık karar aşaması gelmiştir. AKP ve CHP’nin ne yapacağı belli olacaktır. Türk milletinin tüm dikkati bugün Meclis’te olacaktır. Şehit analarının kulağı buraya, bu kutlu çatı altına çevrilecektir. Ya hesap sorulacak ya millet üzerinde hesap yapanlar yakayı kurtaracaktır. Ya şehitlerin bir nebze de olsa hakkı aranacak ya da aziz ruhları muazzep olacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi bugün Genel Kurul’da tam kadro yerini alacak, tarihe, millete ve şehitlerimize karşı görevini mutlaka yapacaktır.”