BAŞKAN TAŞDELEN SERGİ HEYECANINA ORTAK OLDU

BAŞKAN TAŞDELEN SERGİ HEYECANINA ORTAK OLDU

Çankaya Belediyesi’nin hobi ve meslek edindirme kursları verdiği Çankaya Evleri kursiyerlerinin yılsonu sergileri devam ediyor.

Kağıt rölyeften yağlıboya tabloya, takılardan el örgüsüne kadar geniş bir yelpazede ürünlerin yer aldığı sergilerde, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen de kursiyerlerin heyecanına ortak oluyor.

Çankaya Belediyesi’nin hobi ve meslek edindirme kursları verdiği Çankaya Evleri yılsonu sergileri tüm hızıyla devam ediyor. Ata, Karapınar, Öveçler ve Dikmen Çankaya Evleri’nin ortaklaşa düzenlediği ve kağıt rölyeften yağlıboya tabloya, takılardan el örgüsüne kadar geniş bir yelpazede ürünlerin yer aldığı sergi, görenlerden tam not aldı. Sergiye, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ve Başkan Yardımcısı Nafiz Kaya da katıldı. Başkan Taşdelen, ürünlerin oluşmasında bir yıl boyunca emek harcayan herkese tek tek teşekkür etti.

“BİZ HALKA HİZMET ETMEK İÇİN VARIZ”

Dikmen Turtaş Sitesi Pazar Yeri’ndeki serginin açılış konuşmasını yapan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Çankaya Belediyesi olarak, sosyal demokrat belediyecilik anlayışımızla, sizlere daha iyi hizmet etmek için çalışıyoruz. Çankaya Evlerimizin sayısını artırmanın yanı sıra spor tesisleri ve yüzme havuzları da yapacağız. Biz halka hizmet etmek için varız” diye konuştu.

Güçlerini halktan aldıklarını ifade eden Taşdelen, “Yüreğinize inanıyor, sizleri seviyoruz. Hiç kimsenin ötekileştirilmediği, eşit, özgür yurttaş olduğu demokratik ülkeyi birlikte kuracağız, bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşcesine yaşayacağız” dedi.

ÇOCUKLAR UNUTULMADI

Halk Müziği Sanatçısı Zeynep Karababa’nın konser verdiği sergi açılışında kursiyerlerin çocukları da unutulmadı. Palyaçoların balonlar dağıttığı ve yüzlerine figürler çizdiği çocuklar, belediyenin dağıttığı pamuk şekerlerin de sevincini yaşadı.

Hafta sonuna kadar tüm Çankaya Evleri kursiyerleri, Başkan Taşdelen’in katılımıyla gerçekleşecek açılışlarla ürünlerini sergileyecek.