Meral Akşener Fırtınası

Aslına bakılırsa Koray Aydın haklı.Doğru da bir tesbit yaparak bundan sonra Meral Akşener ile birlikte hareket etmeme kararı almış.
Ben de siyasetçi olsam,rakibimle aynı kulvarda yarışsam Koray Aydın gibi karar verirdim.
Aslında çok geç kalınmış bir karar. Çünkü bunun böyle olacağı meselenin ta başından belliydi.Akşener sadece MHP li seçmenlere değil,bütün Türkiye ye hitap ediyor ve AKP den kurtulmak isteyen hemen herkesin can simidi oldu. Oysa hepsi birbirinden değerli olan diğer adaylar öyle mi ? Sadece MHP tabanından. O da Devlet Bahçeli ile MHP nin her geçen gün eriyip geriye gitmesinden rahatsızlık duyanlardan ilgi ve itibar görüyor.
Zaten AKP de ,Saray da ,MHP lideri de bu gerçeği gördükleri için hedeflerinde sadece Meral Akşener var.Diğerlerini özellikle Koray Aydın ı ciddiye bile almıyorlar.Hatta dahada ileri giderek Aydın için, MHP yönetiminin Truva atı diyenler bile olabiliyor.Elin ağzı torba değil ki büzesiniz.Siyaset işte böyle bir şey. Baksanıza Meral Akşener’i önünü kesmek ve yıpratmak için aynı kafalar bir günde Paralelci yapmadılar mı ?
Çevrenizde AKP sempatizanları ve seçmeni hariç kime sorsanız Meral Akşener diyor başka bir şey demiyor.Tabi yayınlanan son anketlerde 14 yıldır AKP nin baskılarından ve siyasetinden bıkan halkın, kurtuluşu Meral Akşener de aradıkları gerçeğide ortaya çıkıyor.
“MHP’ye gönül veren, muhalefet boşluğunu gören herkes değişim bekliyor. Bu süreç içinde de Meral Akşener milliyetçi, Atatürkçü duruşu ile bir umut olarak görünüyor”.Bu sözleri söyleyen Antalya İl teşkilatınıda hemen Bahçeli hazretleri görevden alıveriyor.
Bu sözlerde Antalya Kemer Belediye Başkanı Gül’e ait “Biz bütün genel başkan adaylarımıza saygı duyuyoruz. Ancak Meral Hanımın birleştirici gücünün daha fazla olduğuna inanıyoruz. Siyasete mantıklı bakan, küçük olsun benim olsun zihniyetinde olmayan herkes bu sürece destek vermeli.”
Evet ne diyelim bakalım kamu oyunda esen Meral Akşener fırtınası karşısında kim ne kadar veya nereye kadar dayanabilecek ?